Insomnie, cand vine noaptea mi se face groaza, fac atacuri de panica
Ajutor, de acum vreo 5 zile de luni mai exact am avut o insomnie din cauza ca am mancat ceva greu de digerat inainte sa dorm si mi-a stat in stomac toata noaptea..nu am putut sa adorm si de atunci m-a marcat sa zic asa, nu mai pot sa dorm deloc, cand vine noaptea mi se face groaza si fac si atacuri de panica din cauza asta, sunt tot timpul stresat, tensionat..parca a uitat creierul cum sa intre in somn.
Obosit sunt tare, ieri noapte si in noaptea asta nu am dormit deloc...am adormit azi dimineata pe la 7 pana la vreo 10.
Ma pun la ora 22 30 in pat...imi vine oarecum somnul dar anxietatea nu ma lasa sa intru in somn..sunt intr-o stare de veghe, cand sunt in punctu de a intra in faza de somn simt un spasm puternic in stomac si tresar.
Ce sa fac sa dorm, un somnifer ceva de la farmacie ? Trebuie sa dorm URGENT.
Sunt baiat, 25 ani..nu beau nu fumez, nu consum cafea.
Obosit sunt tare, ieri noapte si in noaptea asta nu am dormit deloc...am adormit azi dimineata pe la 7 pana la vreo 10.
Ma pun la ora 22 30 in pat...imi vine oarecum somnul dar anxietatea nu ma lasa sa intru in somn..sunt intr-o stare de veghe, cand sunt in punctu de a intra in faza de somn simt un spasm puternic in stomac si tresar.
Ce sa fac sa dorm, un somnifer ceva de la farmacie ? Trebuie sa dorm URGENT.
Sunt baiat, 25 ani..nu beau nu fumez, nu consum cafea.
4 comentarii
vezi daca gasesti ashwagandha pe la vreo farmacie. maxim 500mg pe zi
insa daca iei si alte medicamente psihiatrice, sa nu iei acel supliment pt ca pot interactiona si dai in alte probleme mai grave
insa daca iei si alte medicamente psihiatrice, sa nu iei acel supliment pt ca pot interactiona si dai in alte probleme mai grave
Mergeti sa va vada un psihiatru.
Pentru somn incercati Melatonina sau Gemoderivat de tei.
Pentru somn incercati Melatonina sau Gemoderivat de tei.
Aș recomanda să bei ceva natural: extract de valeriană și melatonină
In paralel ascultati muzica linistitoare pe youtube, cateva minute, inainte de a adormi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Anxietate noaptea la culcare!
- 4Tratament Anxiar pentru insomnie/anxietate
- 6Nu pot dormi - atacuri de panica la intrarea in somn
- 2Anxietate generalizata și insomnii
- 5Anxietate de somn.
Mai multe informații despre: somnul si anxietatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: