Inima bate foarte ciudat

18-10-2018
ion222
Nu este medic/terapeut
ion222
Buna ziua am 22 de ani si sunt sedentar, de o luna incoace inima imi bate foarte ciudat. Diminetile si serile am pulsul intre 55-60 si pe parcursul zilei ajung uneori si la 100 in repaus. Obosesc repede, am palpitatii la efort mic. Uneori simt ca mi bate inima foarte tare ca mi sare din piept, alteori pun mana si nu o simt deloc. De obicei am tensiunea 11cu8 si puls 65 cand mi o iau dar am o fobie de luat tensiunea. La cardiolog am fost si am avut acolo tensiune 16 si puls 120 pentru ca am teama de doctor, pe ekg n a sesizat modificari mi a facut eco a zis ca e ok. De cand am fost acolo tot simt ca inima bate foarte brusc, u neori serile o simt cum bate de parca ar sari din piept, mai resimt si unele vibratii in varful pieptului. Nu stiu ce sa mai fac, doctorii mi au zis sa stau linistit, dar eu totusi as face niste analize.La tiroida nu am nimic.
1 comentarii
0
18-10-2018, ora 18:38
ion222
Nu este medic/terapeut
ion222
Mai am uneori unele valuri de frig care ma iau, in general mana stanga o am rece. Mereu cand am valurile acestea inima bate foarte rar si brusc si o pot coenstientiza cum bate. Alteori simt ca nu bate deloc si ma ia o moleseala. Dar tensiunea este buna 10 cu 7, in timpul zilei mai am 13 cu 8, dar cand sunt mai agitat. Analize mi am facut cele obisnuite Colesterol rau am 107 si maximul era de 100, Hg ok, creatinina glicemie ok. Mi am luat si calciu am 9.9 si limita maxima era de 10, iar vitamina D o am 20 si trb minim 30, Mg era ok. Alte simptome pe care le mai resimt: degetele de la maini imi amortesc, uneori le simt ca si cum ar fi electrocutate. Seara incerc sa adorm si cat sunt pe aproape sa o fac, uneori brusc am o palpitatie, imi tiuie ceva in spatele capului si ma trezeste
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici