Hemoroizi - tratament eficient
Buna!
As avea si eu o rugaminte. Daca imi poate zice cineva vreun tratament naturist eficient in tratarea hemoroizilor. Am fost la medic anul trecut, a descoperit ca am unul extern si 2 interni. mi-a dat tratament cu pastile, crema, supozitoare, servetele umede pt hemoroizi (nu mai retin exact ce anume am luat, imi amintesc doar de procto glyvenol)... ideea este ca nu mi-a trecut deloc...si ce-i drept, nici la un alt control nu m-am mai dus...am mai cumparat eu crema de galbenele si una de la plafar pentru tratarea hemoroizilor, dar tot nu mi-a trecut...Am tot citi pe forumuri diverse tratamente naturiste, bai de sezut, supozitoare, comprese etc...Imi poate recomanda cineva ceva concret, si de efect daca s-ar putea...Va multumesc anticipat!
As avea si eu o rugaminte. Daca imi poate zice cineva vreun tratament naturist eficient in tratarea hemoroizilor. Am fost la medic anul trecut, a descoperit ca am unul extern si 2 interni. mi-a dat tratament cu pastile, crema, supozitoare, servetele umede pt hemoroizi (nu mai retin exact ce anume am luat, imi amintesc doar de procto glyvenol)... ideea este ca nu mi-a trecut deloc...si ce-i drept, nici la un alt control nu m-am mai dus...am mai cumparat eu crema de galbenele si una de la plafar pentru tratarea hemoroizilor, dar tot nu mi-a trecut...Am tot citi pe forumuri diverse tratamente naturiste, bai de sezut, supozitoare, comprese etc...Imi poate recomanda cineva ceva concret, si de efect daca s-ar putea...Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
14-12-2011, ora 18:43
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
http://forum.romedic.ro/prod/Marul-lupului, __cea_mai_puternica_planta_medicinala_din_Romania, __trateaza..._062577.html
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Hemoroizi?
- 2Posibil hemoroizi
- 3dureri si arsuri anale!
- 3tratare hemoroizi interni
- 2iubitul meu are hemoroizi
- 6Tratamentul natural al bolii Dupuytren
- 1Sarea de Bazna, un remediu pentru dureri reumatismale şi nu numai
- 1Produse naturiste adjuvante in boli artrozice
- 3Interferonat, adjuvant naturist pentru tratarea hepatitelor cu virus B, C si D
- 1Tratamente naturiste curative in mononucleoza infectioasa
- 2Hemoroizi sangerand in timpul sarcinii
- 3Tumori tratate prin medicina naturista
- 13Hemoroizi interni?
- 0Hemoroizi si scurgere
- 3Tromboflebita hemoroidala
- 3Hemoroizi grad 3
- 1Intoxicatie cu Euthyrox
- 2Usturimi anale groaznice/Fisuri, Hemoroizi
- 0Prolaps vaginal?
- 2Ma roade stomacul si de o luna ma plimb la medic
Mai multe informații despre: Hemoroizi tratamentul naturist