Infecție urinara sau inflamatie a ovarelor?

24-08-2023
Maria_psp
Nu este medic/terapeut
Maria_psp
Buna seara, acum 2 săptămâni aproximativ, am fost in vacanța. La piscina apa era cam rece însă pe moment nu am sesizat. La câteva zile după ce m-am întors acasă am început sa resimt semnele unei Infecții urinare și dureri de spate. Am luat antibiotic dat de medic o săptămâna și jumătate. Am văzut ca mi-a trecut, însă de ieri seara simt înțepături in zona ovarelor, a uterului chiar și in vagin, înțepături pe care le resimțeam și când stăteam jos sau ma ridicam in picioare. Observ ca simt disconfort și atunci când apăs in zona pelvină. Antibiotic nu am mai luat însă am folosit un analgezic însă fără rezultat. Durerea de spate a fost la fel de supărătoare, cumva infecția urinara sa nu mi fi trecut? Momentan nu pot ajunge la medic și am nevoie de un sfat cum pot calma acele înțepături, mai ales ca acum resimt durere și când merg.
2 comentarii
0
24-08-2023, ora 22:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Incercati un Flamexin o zi, doua. Daca nu trece mergeti la medic. E un antiinflamator. Se ia cu Omeprazol cu o jumatate de ora inainte. Apoi mancati. Apoi luati Flamexin.
0
24-08-2023, ora 23:09
Maria_psp
Nu este medic/terapeut
Maria_psp
Am luat chiar acum acest Flamexin. Sa sa mai iau și maine. Sper sa ajung la medic cât mai curând
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: