Risc de sarcina ?
Buna ziua! Tin sa mentionez ca menstruatia mea regulata de cand ma stiu la 28 de zile. Eram la ovulatie cand am avut un contact sexual neprotejat dar a lasat in exterior nu a finalizat inauntru. Ideea e ca de 3 zile simt o intepatura in partea dreapta a ovarului. Eu nu am dureri inainte de menstruatie. Am luat un calmant dar intepatura nu se amelioreaza. Ar putea fi un risc de sarcina ? Nu prea imi vine sa cred ca ar putea fi vorba despre asa ceva atat timp cat totul a fost in exterior si nu interior. Actul a fost la 13 zile de la inceperea menstruatiei. Poate cineva sa ma lamureasca ? Caz de chisturi nu am avut pana in prezent.
1 comentarii
Buna. Risc de sarcina sigur ca exista datorita lichidului preseminal care se elibereaza in timpul actului fara ca partenerul sau dv. sa va dati seama. Si acela contine spermatozoizi.
Luati un Flamexin. Daca nu va trece in 1-2 zile, mergeti la ginecolog pentru analize si consult clinic.
Luati un Flamexin. Daca nu va trece in 1-2 zile, mergeti la ginecolog pentru analize si consult clinic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intepatura la ovare, ce poate fi?
- 1intepaturi zona genitala si anus
- 0intepaturi abdomen si ovare
- 1Intepaturi in zona uterului
- 0dureri ovare severe cu radiere spre spate
- 0Legătură dintre călcâie si ovare...
- 0Înțepături la ovarul stâng
- 2Infecție urinara sau inflamatie a ovarelor?
Mai multe informații despre: intepaturile la ovare