infectie la ochi ?
Buna.. numele meu este Ivan Casian sunt din judeul Hunedoara - Orastie mai exact sunt student in Sibiu, , cred ca am o infectie la ochi deoarece aceasta este de vreo 2 ani daca nu mai bine si nu mi-a trecut nici in momentul de fata desi am urmat mai multe tratamente prescrise de doctor si din judetul meu si din Sebes si chiar Sibiu, , tratamente cu anumite picaturi Spersadex, Maxitrol, Tobradex..., , , si altele nu le mai retin numele, simptomele sunt de genu mi se inroseste albul ochilor am mancarimi si imi apare o secretie de culoare galbena uneori si chiar alb transparent pot sa spun ca aceste tratamente nu au dus decat la o ameliorare deoarece imi reapare, daca imi puteti spune ce tratament as putea sa urmez sau un sfat in legatura cu boala pe care o am. va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua! Eu consider ca trebuie sa facem si un examen bacteriologic al secretiei conjunctivale, examen pentru evidentierea Ag chlamydial, Ac anti HVS tip1; spui ca secretia conjunctivala este galbuie, acest aspect pledeaza pentru infectie bacteriana; putem incepe dupa ce s-a recoltat secretia conjunctivala, un tratatment cu antibiotic, tratament pe care il vom ajusta in functie de rezultatul investigatiilor. Iti recomand igiena locala riguroasa cu un sampon " No Tears", Floxal colir, 1 picatura de 5 ori, in amandoi ochii, 10 zile, iar seara, dupa igiena locala cu sampon, Floxal unguent oftalmic-1 aplicatie in sacul conjunctival inferior si la nivelul marginilor palpebrale, 10 zile; tot seara, Ketotifen( Claritine) 1 tb pe zi, 10 zile; in functie de rezultatul investigatiilor pe care le-am cerut, vom stabili ce trebuie facut in continuare; numai bine
buna ziua doamna doctor. am o fetita de 1.5 luni diagnosticata cu stafilococ auriu pneumoniae in ochi si stafiloc auriu in nas, prima data i-am facut tratament cu floxal, acum mi s-a dat pentru ochi ciloxan si pentru nas genticol (acesta nu se gaseste pe piata, mi s-a dat inlocuitor gentamicina cu sulfat ), dr a spus ca e posibil sa aiba si in ureche. ce e de facut ca vd ca rezultatul nu e satisfacator dupa al doilea tratament care e facut deja de 5 zile si cat de grav este acest stafilococ, am inteles ca poate produce chiar moartea. sant foarte speriata.ma puteti lamuri mai bine?. va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6iritatie a ochilor
- 14Fratele meu vede o singura culoare
- 7durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma
- 7blefaroconjunctivita cronica
- 7chist la ochi
- 5Ochi fara lacrima!!!
- 6Vedere printre stelute
- 4strafulgerari ale ochiului cu pierderea temporara a vederii
- 5Cel mai bun prieten al meu are irisul perforat!
- 11traumatism la ochiul stang si nu poate ajunge la medic
- 3dureri ale ochilor la miscarea globului ocular
- 4Durere, jena ochi dupa efort fizic
- 1Lentile de contact de pe interent
- 1Senzatie de corp strain in ochi
- 0usturime la ochisori
- 2un caz 'ciudat' de blefarita
- 0Nerv ocular mort
- 0Bebeluș cu ochii prea mari
Mai multe informații despre: Ochiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: