Infarct silențios.
Buna ziua.
Am sa deschid un subiect pe care nu l-am
Găsit pe aici. S-a confruntat cineva sau aveti cunoștințe care au suferit infarct silențios? Au fost ceva semne prevestitoare înainte cu ceva timp? Am o matusa cu un așa numit diagnostic in urma unui ekg, de ima, probabil silențios pt ca nu a simțit nimic. Ecografic nu se vede nimic. Mâine merge la alt medic pt o a doua părere. Mulțumesc pt eventualele răspunsuri!
Am sa deschid un subiect pe care nu l-am
Găsit pe aici. S-a confruntat cineva sau aveti cunoștințe care au suferit infarct silențios? Au fost ceva semne prevestitoare înainte cu ceva timp? Am o matusa cu un așa numit diagnostic in urma unui ekg, de ima, probabil silențios pt ca nu a simțit nimic. Ecografic nu se vede nimic. Mâine merge la alt medic pt o a doua părere. Mulțumesc pt eventualele răspunsuri!
1 comentarii
Nu a mai ajuns la programare deoarece medicul acela și-a luat concediu pe neprevăzute. Probleme personale. Poate o fi cineva sa mi răspundă…. Poate ați mai auzit de așa ceva
Nu vreau sa caut pe google! Am programat o la alt medic abia sapt viitoare pe vineri.
Nu vreau sa caut pe google! Am programat o la alt medic abia sapt viitoare pe vineri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Tensiune mare dimineata la trezire
- 0Pericardita
- 0Puls marit?
- 2Puls marit la cel mai mic efort
- 1Segment st
- 5Puls
- 1HTA indusa de sarcina
- 1Panică
- 1Extrasistole la greu
- 1Picioare umflate
Mai multe informații despre: