Incredibil dar adevarat!!!

26-04-2010
Angel 27
Nu este medic/terapeut
Angel 27
Buna ziua tuturor,

Numele meu este Corina si as dori sa va spun povestea mea care incepe astfel: Acum aproximativ 3 saptamani am intrat pe un site pt a cere ajutor unui medic in privinta parului meu care dupa ce am nascut, a inceput practic sa curga de pe cap.Aveam nevoie urgenta de ajutor, eram disperata...tin ft mult la parul meu. Am intrat pe acel site si am pus intrebarea :cum pot sa-mi salvez parul? Am primit si raspuns, unul ft rapid, venit din partea lui scarface.Acesta mi-a spus ca ma poate ajuta cu un remediu homeopat, bineinteles dupa ce-i voi da anumite detalii pe care dansul mi le-a cerut, ulteriordescoperind ca de fapt nu numai asta era problema mea.Aveam ft multe dereglate in corp. Pot spune ca la inceput am cam ezitat, nu aveam deloc incredere in homeopatie si nici macar nu stiam ce este, sincer.Totusi am acceptat spunandu-mi ca si asa nu am nimic de pierdut. Iata ca am ajuns si in ziua in care mi-am facut acel remediu si desi la putin timp dupa ce l-am facut ( si aici ma refer la metoda paharul +hartia +apa), am simtit o usoara durere de cap pe care am ignorat-o sau poate nu voiam sa cred ca de fapt remediul incepuse sa functioneze.A doua zi insa, m-am trezit cu niste dureri ft mari de oase, de cap deci, toate ma dureau de parca fusesem batuta milimetric.A treia zi deja am inceput sa ma simt mai bine si am tinut-o tot asa.Parul nu imi mai cade asa mult si ma simt mai plina de viata.Toate s-au rezolvat multumita lui scarface.Multumesc Scarface !!.Revin cu o alta poveste mai tarziu.!!Va pup si aveti incredere in homeopatie !!FUNCTIONEAZA
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.