dureri testiculare
buna ma numesc claudiu.de 4 zile a inceput sa ma doara testicolul drept si sa se umfle, sperma nu mai este normala..are o culoare inchisa.ce treb sa fac ???e grav??cum as putea sa ma tratez
7 comentarii
Asa ceva nu se trateaza "dupa ureche"!!!Mergi la medic.
mergi la un doctor ginecolog, sau te duci mai intai la un laborator de analize si spui ca vrei sa vb acolo cu un medic ginecolog, si intrebi doctorul daca trebuie sa iti faci sumar de urina si urocultura, si mai sunt niste analize, nu stiu exact cum se numesc(spermograma sau ceva de genul asta, nu stiu sigur), la care daca nu ma insel trebuie sa dai proba de sperma, pt ca numai asa isi poate da seama exact ce ai. Dar intai mergi la un ginecolog si iti zice exact ce analize sa faci, ca altfel n-ai cum sa tratezi dupa ureche.
Pt. morena1r : da, pt ca doctorii dermatologi trateaza doar ce e la suprafata, si isi dau cu presupusul cam ce ar fi in interior, pe cand un medic bun, ginecolog, te trimite sa-ti faci niste analize specifice barbatilor si iti zice ce ai. iti zic din proprie experienta!!
Juanito, daca ai o partenera stabila, si ea trebuie sa mearga la doctor, pt ca problema nu e numai la tine, la ea poate nu se vede acum, dar mai incolo... iar tu faci tratament degeaba daca nu face si ea
Juanito, daca ai o partenera stabila, si ea trebuie sa mearga la doctor, pt ca problema nu e numai la tine, la ea poate nu se vede acum, dar mai incolo... iar tu faci tratament degeaba daca nu face si ea
draga miss se vede ca nu ai inteles, barbatii nu merg la ginecolog(asta ar mai lipsi), ci la ANDROLOG!!!
eu am inteles destul de bine "superdrac", numai ca andrologii nu prea ii gasesti decat prin clinicile mari particulare sau nici acolo nu stii sigur, iar juanito nu stiu de unde este si daca este la el in oras o asa clinica sau daca are posibilitatea sa mearga la o astfel de clinica, pe cand daca merge la un ginecolog (astfel de cabinete sunt peste tot) il poate indruma mai departe sau ii da anumite analize, pt ca si ei se pricep la asta, iti zic din proprie experienta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de ceva timp mi-a aparut la testicolul stang niste ganglioni
- 3testicolul stang este lasat in jos... penis mic
- 5ma doare rau in zona testiculelor
- 7puncte albe pe testicule si pe penis
- 5explicatie: de ce testiculele ies din scrot si intra spre abdomen?
- 19Ma doare testiculul stang
- 0probleme testiculare
- 1Exfoliere piele testicule
- 2Durere testicul drept
- 6lipsa testiculelor
- 4am in interiorul testicolului drept o bucata de carne, as vrea sa stiu este ceva canceros...
- 1Probleme scrot testicole. Am nevoie de un sfat.
- 0Problema testiculara
- 0Marimea testiculelor-va rog sa-mi raspundeti
- 2Marimea testiculelor + poze
- 0de cativa ani buni am niste bubite rosii pe penis si pe testicule
- 2Durere testicul cand este frig afara
- 2Nodul in scrot?
- 1Urologie!
Mai multe informații despre: Testiculele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament