In cautarea kilogramelor
Buna seara,
Ma numesc Gabi (BAIAT), am 17 ani, o inaltime de 1.80 m, 55 kg si de cativa ani ma tot chinui sa iau ceva in greutate si nici un rezultat. Mananc foarte mult si pot spune ca sunt un "fan " al produselor grase. Dupa calculul meu depasesc caloriile zilnice recomandate si nimic. Corpul meu nu asimileaza de nici o culoare. Deja chestia asta incepe sa devina o obsesie pentru mine. As dori un sfat/idee cum as putea sa iau cateva kg in plus, chiar daca sunt nevoit sa recurg la metote mai putin sanatoare(proteine etc).
Multumesc anticipat.
Ma numesc Gabi (BAIAT), am 17 ani, o inaltime de 1.80 m, 55 kg si de cativa ani ma tot chinui sa iau ceva in greutate si nici un rezultat. Mananc foarte mult si pot spune ca sunt un "fan " al produselor grase. Dupa calculul meu depasesc caloriile zilnice recomandate si nimic. Corpul meu nu asimileaza de nici o culoare. Deja chestia asta incepe sa devina o obsesie pentru mine. As dori un sfat/idee cum as putea sa iau cateva kg in plus, chiar daca sunt nevoit sa recurg la metote mai putin sanatoare(proteine etc).
Multumesc anticipat.
1 comentarii
In primul rand ar trebui sa consulti un medic endocrinolog, sa iti faci niste analize pt glanda tiroida si apoi poti apela la un nutrionist!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc