scleroza multipla?
Daca cineva care sufera de aceasta boala imi poate spune si mie cum se manifesta.si eu sunt suspect dar tomografia mi-a iesit bine
4 comentarii
Această boală poate avea multiple manifestări- de la mişcări anormale ale muşchilor, pierderi de echilibru, amorţeli, diverse crampe şi cârcei etc.
Multumesc pt.raspuns.Dar daca ct.mi-a iesit bine se poate sa am acesta boala?si eu am perioade cand am ca un fel de spasm de la urechea dreapta pana la nas care ma deranjeaza foarte tare si intepaturi pe aceasi parte a fetei.ameteli am de scurta durata, imi amortesc si mainile am fost la mai multi medici printre care si la neurolog dar nu mi-a spus nimic concret.SE poate sa fie altceva?Mentionez ca am perioade peste zi cand simt o presiune puternica in cap si nu mai pot vorbiTrebuie sa respir adanc sa-mi revin
Ce poate sa fie?
Ce poate sa fie?
Nu aveti simptomatologie care sa sugereze ca aveti scleroza multipla.
Pentru diagnosticul sclerozei multiple nu se face CT. Pe CT nu se vad leziunile de scleroza multipla. Pentru diagnosticul acestei afectiuni se face RMN.
Pentru diagnosticul sclerozei multiple nu se face CT. Pe CT nu se vad leziunile de scleroza multipla. Pentru diagnosticul acestei afectiuni se face RMN.
Dar ce ar putea fi dupa simptome?tot in partea dreapta a capului simt cateodata caldura si ma deranjeaza foarte tare si zgomotele cu toate ca audiograma mi-a iesit bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Scleroza multipla, nevralgie de trigemen, va rog nu treceti cu vederea
- 7trombocitopenie idiopatica
- 42Anxietate si scleroza multipla
- 3suspecta de scleroza in multipla
- 3Scleroza multipla, neuropatie periferica senzitiva sau..?
- 16scleroza multipla
- 46scleroza multipla
- 0Am oare scleroza multipla?
- 18scleroza multipla?
- 6Scleroza multipla?
- 1scleroza multipla si medicamente ADHD (concerta)
- 0Picior amortit
- 0Urinez des si imi cade parul excesiv
- 5Scleroza multipla în Germania.
- 0Incadrare grad de handicap SM
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
Mai multe informații despre: Scleroza multipla
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: