probleme cu memoria
buna. am 28 ani si am probleme cu memoria.adica retin foarte greu si uit repede, chiar si lucruri simple, banale. am incercat cu lecitina, memoplus, ginkoprim.dar nu m-au ajutat. ce teste ar trebui sa fac? sau la ce medic sa apelez? sau a mai avut cineva aceasta problema...ce sfaturi puteti sa-mi dati.? multumesc!
4 comentarii
e posibil să fie probleme de atenţie- un fel de echivalent al ADHD de la copii, uşor neobservat în copilărie manifest acum la vârsta de maturitate. aţi putea consulta un psihiatru, fără nicio problemă
Da, consulta un psihiatru si acesta iti va recomanda Ritalina sau ceva asemanator de la care vei uita si cum te chiama...
Consulta mai bine un medic homeopat, exista remedii excelente pt. astfel de probleme si aceste remedii nu au efecte adverse.
Dar scrieti pe ceva acest sfat ca sa nu cumva sa il UITI ! :-)
Consulta mai bine un medic homeopat, exista remedii excelente pt. astfel de probleme si aceste remedii nu au efecte adverse.
Dar scrieti pe ceva acest sfat ca sa nu cumva sa il UITI ! :-)
multumesc pt sfaturi.:-)
in special lui scarface.pt ultima replica
in special lui scarface.pt ultima replica
Aslavital, ascolecitin, pirivin sint foarte bune pentru mamorie dar parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu medicul de familie in privinta tratamentului inainte sa mergi la psihiatru. Eu am luat MEMOPLUS si e mai bine dar tu esti tinara si e prea devreme sa ai tulburari de memorie. SCARFACE are dreptate ca tratamentele naturiste sint bune su nu au efecte adverse.Am impresia ca si memoplus e produs natural. Incearca intii produse naturiste...Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5medicamentele afecteaza memoria sau au alte reactii adverse?
- 3medicamente pentru persoanele de peste 60 de ani, pentru memorie
- 4tulburari de memorie.VA ROG AJUTOR!
- 4fumatul si memoria
- 4memorex si yasmin
- 5Impresia ca anumite momente s-au mai intamplat.
- 0tulburari de atentie si memorie?
- 475 HTP - efecte secundare
- 3Pierderi de memorie...Va rog sa ma ajutati
- 6probleme cu memoria, nu ma pot concentra, uit foarte repede
- 2Pierderi de memorie
- 15Fractura femur stang
- 2Tulburari de memorie in adolescenta
- 1Scurte pierderi de memorie
- 2tulburare de memorie
- 14Dezvoltare personala
- 7Tulburări de memorie şi concetrare
- 1Piracetam - intrebuintari !