Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 244724482449 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
07-04-2017, ora 13:41
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Cu placere Oana :). Uite, eu acum m-am ales cu o iritatie ft urata de la bustiera, de fapt din cauza acelui elastic de sustinere. Va trebui sa renunt la aceasta bustiera, in favoatea uneia de la Triumph. Am sa merg sa probez azi cateva modele, macar asemanatoare cu asta, dar cu un alt gen de banda, mai putin plasticoasa... Deja iritatia este si pe operatie si am o senzatie de arsura... Se pare ca mereu trebuie sa mai apara ceva :)))))
2
07-04-2017, ora 13:49
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
Bună, fete curajoase ! ;) Mâine am 1 saptamana de la operatia de mărire a sânilor .Nu am avut dureri, doar acea presiune pe care toate o simțim .De trei zile mă simt slabită, f slabită.Am observat ca e de la antibiotic .Vi s-a intamplat și voua asta ? Mi-am luat vitamine, sper să mă revitalizeze.. să mă bucur și de sâni lol
1
07-04-2017, ora 13:53
Oana iuliana
Nu este medic/terapeut
Oana iuliana
Oricum ai niste sani wowww Electra!!!
2
07-04-2017, ora 15:09
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Multumesc Oana! Te pup si insanatosire grabnica :)
Buna Ramo, felicitari pentru noii sani! Vei vedea cat de repede va trece toata perioada asta! Si eu am avut niste stari de greata si slabiciune de la antibiotic, dar cred ca si de la antiinflamatoare. Continua sa iei pansamentul gastric, ala este obligatoriu. Si eu am luat un complex de vitamine pentru a ajuta putin organismul in procesul de refacere. Oricum, banuiesc ca ai terminat deja antibioticele, sau daca nu, nu cred ca mai ai mult. Mai ai putina rabdare. Eu am scapat instant de starile acelea, dupa terminarea tratamentului. Pupici!
1
07-04-2017, ora 15:39
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Ram10 - multa bafta. cat te ajunge operatia? sper sa mai intri pe forum si dupa aia, sa-mi spui impresiile. si eu as merge pe Motiva, dar depinde si de pret.
daca ai probat Motiva, inseamna ca are mostre. sunt curioasa cum sunt la atingere.
0
07-04-2017, ora 15:55
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
Bună, Electra , merci de susținere :)) Mai am un ultim antibiotic pe care tre' sa-l iau la 18:00, nu știu daca am curaj...mă gandeam sa nu il mai iau . Felicitari si tie ptr " achizitionarea" superbei perechi de sâni !! Zi frumoasă ! :*
2
07-04-2017, ora 16:36
R10
Nu este medic/terapeut
R10
Dintre 7 tipuri de silicoane pe care le am atins...motiva mi au placut cel mai mult la atingere...operatia costa 3200
0
07-04-2017, ora 18:10
Anemona..
Nu este medic/terapeut
Anemona..
Fetelor... Sunt praf cu moralul. Am niste dureri ingrozitoare si abia pot respira. Cat ma duc pana la baie si ma intorc gafai zici ca am fost la maraton... Si colac peste pupaza am facut si hematom ieri si a trebuit sa intervina din nou.
Sunt in stadiul in care daca mi s-ar da bani, nu as mai alege sa fac aceasta interventie.
3
07-04-2017, ora 18:25
Amalia07
Nu este medic/terapeut
Amalia07
Anemona...nu te descuraja..este normal, fiecare dintre noi reactionam diferit..Hai ca o sa treaca si totul va fi doar o amintire!!Fii tare!!!Si rabdare multaa!!!te pup si ai sa vezi ca va fi bine!
5
07-04-2017, ora 19:36
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Anemona, priveste partea plina a paharului, dupa tot întreg procesul de recuperare vei rămâne cu niște sâni super! Poate ca tu a trebuit sa plătești un "preț" mai mare pentru împlinirea acestui vis.
Sanatate si recuperare ușoară!
Te îmbrățișez, dar nu prea tare, sa nu te doara :))
2
07-04-2017, ora 19:41
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Multumesc Ramo! IA ANTIBIOTICUL! :)) acum lasand gluma la o parte, este indicat sa tii toata cura de antibiotic "ca la carte", pana la ultima pastila. Nu este bine sa intrerupi. Hai fortaaaa! Mai este o pastila amarata! :)) Mai risca o stare proasta pentru sanatatea ta. Te pup si o seara linistita iti urez
0
07-04-2017, ora 21:23
Amalia07
Nu este medic/terapeut
Amalia07
Fetelor ma simt foarte slabita de la medicamentele astea oare sa fie?Am niste ameteli fantastice si cand ma ridic din pat se invarte totul cu mn..Azi ultimul antibiotic!!!!!Am terminat si sper sa mi revin!
3
07-04-2017, ora 21:46
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Electra arată super sânii. Să i porți sănătoasă.
Anemona multă putere să treci peste aceste zile și să rămână doar un vis urât și niște sâni frumoși.
1
07-04-2017, ora 23:54
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
AYANAAA, buna!
Eu sunt operata la dr.Stan Vitalie, am 500cc rotund, Arion. Nu e vorba goală asta cu valurile, chiar nu fac ! Asa mi a spus si mie, eu eram hotărâtă pe Mentor, dar mi a explicat ca datorită texturii mai fine șansele sa apara efectul acela de val o sa fie mult mai mici, si a avut dreptate.
Am 9 luni si ceva de la operatie, totul este f bine, de multe ori uit ca am implant, asa de bine ma simt.
N am avut o recuperare ușoară, am avut restricții de durata mare, insa pot spune cu mana pe inima ca A MERITAT.
Totul o sa fie bine, mergi inainte cu încredere!
0
08-04-2017, ora 08:28
Angy41x
Nu este medic/terapeut
Angy41x
Mirelinda ne poti spune si (marca )acestui sutien si daca poti pune o poza cu el..am fost aseara an cora dupa ce am citit msj tau dar nu am gasit sant mai multe( marci) acolo
4
08-04-2017, ora 08:55
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Anemona, parca ma " aud" pe mine, asa spuneam si eu la inceput, eram suparata pe decizia mea, regretam amarnic.. DAR.. vei vedea, draga mea, este doar o perioada mai grea, intr un final vei afirma sus si tare ca a meritat pe deplin! Rabdarica...:*
1
08-04-2017, ora 10:34
Marcela 1
Nu este medic/terapeut
Marcela 1
Ptr.fetele care se simt slabite...
Este normal.ati pierdut singe in tp.operatiei. Recuperare- cu suc, salata de cruditati, si sfecla rosie care ajuta enorm. Ficat de pui, porc, ce va place.
Lichide multe ptr eliminare anestezie din corp.
Bafta
0
08-04-2017, ora 10:47
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Buna fetelor, dupa cum spuneam ieri, am facut o reactie ft urata de la bustiera. Mai exact de la banda aceea de sustinere. Am fost la Triumph si am gasit o bustiera, Triaction Free Motion, la 160 de lei. Pare ft ok si comoda...iar banda de sub sani Super fina... Dar as vrea sa stiu si recomandarile voastre, ca banuiesc ca sunteti destul de multe cele care ati trecut de faza cu bustiera aceea primita de la clinica. Si colac peste pupaza, dupa operatie, din entuziasm mi-am mai luat doua :))) acelasi model, culori diferite. Pupici si astept cu nerabdare raspunsuri
1
08-04-2017, ora 11:00
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
Unele fete au îmbrăcat un tricou de bumbac si apoi bustiera.

Cea de la clinica o folosesc la sala...iar cea de la Triumph...dorm cu ea...
0
08-04-2017, ora 11:46
korah
Nu este medic/terapeut
korah
Si eu pun bustiera peste tricou...chiar ma ironiza sotul ca sunt un fel de superman cu lenjeria peste haine, dar chiar nu mai suportam sa ma frece elasticul acela...eu am gasit la adidas o bustiera foarte comfy pentru sport, material moale, nu lasa nimic sa se miste.
0
08-04-2017, ora 12:46
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
Le poți vinde.ie cele nefolosite.

Eu am inceput ziua la munca sa iau sutien.e ok...seara pun bustiera.am asa o mica grija ca ma trezesc pe burta des si uneori ii simt mai grei.

Am trecut cu bine si peste 3 zile de curățenie de primăvară.geamuri...perdele...mâini...sus...jos.am pus bustiera strâns si a fost perfect!!!
0
08-04-2017, ora 13:29
Anemona..
Nu este medic/terapeut
Anemona..
Buna fetelor !!
Sa inteleg ca si voia va este rau de la pastile ?
Eu am stari mari de voma si de ameteala.
Iau Zinnat, Arcoxia si Claritine. Si pt dureri Doreta- dar incerc sa nu abuzez de ea.
Cel mai rau ma simt dupa ce mananc, nu suport mirosurile... Si atunci mi se face cel mai greata :(...
1
08-04-2017, ora 14:40
Ayanaaa
Nu este medic/terapeut
Ayanaaa
Ms Mamitzik, mai am o intrebare pt fetele care au plecat de la 0 dar chiar 0, ce marime i au pus, deoare e am fost la 3 consulati si fiecare doctor mi a spus o marime, eu nu am sani delok sunt plata dar as vrea totusi o marime mai mare si mi s a recomandat de undoctor 410 de altul 350 si altul 280, cum vreau clar marimea 410 exista posibiltatea cum de alfel mi a zis si un doctor sa se faca vergeturi urate din cauza pieli ff putine... ati avut cazuri ??? Ms va poop
0
08-04-2017, ora 14:57
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Multumesc pentru raspunsuri fetele. Intr-adevar si eu am pus un maiou pe sub bustiera..nu se mai putea altfel. Ardea extrem de tare si facusem basicute. Acum, chiar dk a trecut doar o noapte, este mai bine. Am gasit la Triumph bustiera. E ft confortabila. Sper sa fie ok si in zona aceea. Am sa mai merg si pe la Adidas :) asta e doar inceputul experimentarii de bustiere :)
0
08-04-2017, ora 15:43
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Buna Anemona, nu este o regula, dar se poate intampla ca numite medicamente, fie ele antibiotice sau antiinflamatoare, anumitor persoane sa le dea reactii adverse. Starile tale de greata si ametelile, tocmai de la asta le ai. Parerea mea este sa iti anunti medicul, poate iti schimba o parte din tratament. Eu de exemplu, ma impac ft bine cu Arcoxia, insa stiu persoane carora le da niste stari ft urate. La fel, eu am intoleranta la substanta activa din Zinnat, cefuroxima...
Daca mai ai mult din tratament, eu zic sa anunti, poate vei fi totusi scutita de o suferinta in plus...
3
08-04-2017, ora 16:37
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Ayanaaa, mergi pe maxim recomandat. Vergeturile apar daca nu hidratezi bine pielea. Te "chinui" careva luni sa ii tot ungi cu ulei de corp din abundentă pe care il lasi cam 10 minute sa acționeze apoi iei surplusul prin tamponare cu un prosop de hârtie...dar merita. Vei avea sânii mult doriți. Eu m-am îngrășat brusc in ultimele luni de sarcina si am acumulat "minunata" cantitate de 30 kg peste ce aveam eu. Am fost totuși consecventa cu uleiul de corp pe care il foloseam zilnic si am scapat de vergeturi urate. Aceeași "rețeta" am aplicat-o si in cazul implantului, pielea de pe sâni era atât de intinsa încât lucea, aveam senzația ca va crapă...dar am folosit ulei de corp de 2, 3, 4 ori pe zi. Mai mult stăteam dezbracata in casa in acea perioada :))
Ulterior am slabit mult, acum am 46, 5 kg si folosesc zilnic aceeași metoda de hidratare astfel încât sa ajut in elasticitatea pielii si, draga mea, am 40 de ani, varsta nu ma mai ajuta ca la 20 sau 30.
Nu iti fie teama sa alegi mărimea maxima, mai bine întreaba-te daca poti sa te împaci, ulterior, cu gândul"cum ar fi fost daca alegeam maximum admis".
Hai, curaj!
1
08-04-2017, ora 17:34
Ayanaaa
Nu este medic/terapeut
Ayanaaa
Ramih si dupa cat timp poti sa te dai vu ulei dupa operatie, si ce fel de ulei. orce ulei de corp??? Mss te poop
0
08-04-2017, ora 18:30
Mihaela Flavia
Nu este medic/terapeut
Mihaela Flavia
Fetelor, stie cineva in ce clinica opereaza Lucian Fodor, in Cluj?
0
08-04-2017, ora 20:10
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Ayanaaa, imediat ce am scos firele si au picat cojitele am aplicat Stratamed pentru cicatrici iar pentru hidratare, elasticitatea pielii la mine merge fff bine Ulei pentru masaj bebeluși, Johnson's baby, imi aplic din abundentă pe tot corpul, stau 10-20 minute(depinde de timpul pe care il am) apoi tamponez cu prosop hârtie cât sa ia surplusul si ma imbrac. A devenit un ritual zilnic, de cel putin 2 ori/zi(dim si seara dupa dus). Are un preț fff accesibil, imi ajunge o sticluta pe saptamana. Am încercat in trecut tot felul de creme de corp dar acesta imi face cel mai bine. La fel rezultate bune am obținut cu unt de cocos, dar tot uleiul Johnson's baby ma satisface.
Încearcă-l, nu ai nimic de pierdut.
Pup
0
08-04-2017, ora 20:27
Minerva11
Nu este medic/terapeut
Minerva11
Cand se scot firele? E o procedura chirurgicala? Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 244724482449 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •