Implant silicon sani

96564 comentarii 1 2 ..... 321732183219 Înainte ›
1
30-01-2023, ora 11:19
adellyna
Nu este medic/terapeut
adellyna
Lorinyco32 bine ai venit. Sfatul meu este să vorbesti cu medicul si să mergi fizic la consultatie. Stiu ca este mai simplu online, dar eu la consultatie am putut sa vad si sa fac o proba cu implantele. Pt mine a fost de mare ajutor, sa imi fac o idee despre diverse modele si marimi de implante, si mai ales de cum vor arăta pe corpul meu.
Baftă, si sa nu fi speriată. Iti spun din proprie experiență ca ă fost muuult mai usor decat mi-am imaginat.
0
19-02-2023, ora 23:52
AlexandraCristinaJ
Nu este medic/terapeut
AlexandraCristinaJ
Buna seara ! Dupa ce m-am documentat despre doctori am ramas la cativa.

1. Pascal Dameh unde s a operat o tipa misto si am inteles ca e membra aici ( sau a fost ) pe un forum numele ei era TinaLeanMean…Tina, poti sa mi dai un mesaj ?
0
19-02-2023, ora 23:53
AlexandraCristinaJ
Nu este medic/terapeut
AlexandraCristinaJ
2. Dumitru Totir, ce am citit despre el ca fetele au fost foarte multumite si nu au avut dureri ( foarte important pt mine ).

3. Dr. Porumb, face operatia sub axila si binenteles ca e mai scump, mult mai scump poate ajunge si la 10.000 din cate am inteles ( am dat un mesaj pe site ul lui sa vedem de la cat incep costurile).

3. Dr Vitalie, pune sani de la inceput mari dar pune Arion.

4. Dr. Levy Medical Center, pe acesta voi mi l ati recomandat cel mai mult la ultima mea postare.

5. Cristina Brezeianu, pe la 3.600 de euro, cateva fete care au fost multumite.

Fetele care s au operat la acesti medici puteti sa mi scrieti cum v-ati conectat cu medicii, daca ați avut dureri si mai ales daca v-ati operat recent cat ati dat ? Dar si fetele care au fost de mult operate la acești medici daca aveti întâmpinat probleme/ daca v ati opera din nou la ei ?
0
19-02-2023, ora 23:58
AlexandraCristinaJ
Nu este medic/terapeut
AlexandraCristinaJ
Mi se pare ca va cunosc de o veșnicie! Am citit toate mesajele începând cu 2019.
0
21-02-2023, ora 23:10
CandyB
Nu este medic/terapeut
CandyB
Buna!
Sunt noua aici.
Va rog sa ma ajutati cu info despre dr Delbani
Luna viitoare am programare
Multumesc
0
24-02-2023, ora 08:55
adellyna
Nu este medic/terapeut
adellyna
AlexandraCristinaJ, bine ai venit. Eu sunt operată de d-na dr. Cristina Brezeanu la clinica Apolo.
Am deja 5 ani de la operatie si sunt foarte mulțumită. Sânii mei arăta foarte natural iar cicatricile nu se mai vad aproape deloc. Nu am avut nici o problemă până acum, si nu am avut dureri deloc! Primele două zile am avut o senzație de presiune, Asa ca un corset mai strâns.Pt mine a fost o surpriză plăcută pentru că mă așteptam la dureri mari
Eu am contactat-o direct pe doamna doctor, pentru că aveam nr ei de la o prietena care se operase la ea, dar cred ca o poti contacta si pe instagram, sau la clinica. Eu ti-o recomand cu incredere! Este un medic foarte bun, si un om deosebit. Pentru mine asta a contat.
0
05-03-2023, ora 00:45
inandru
Nu este medic/terapeut
inandru
Buna, fetelor! Ma puteti ajuta, va rog, cu pareri ref. la dna dr Natalia Marcenco? Ma intereseaza augmentarea mamara la dna dr. si m-ar fi ajutat mai multe detalii de la fetele care deja s-au operat la dansa. Multumesc mult!
0
05-03-2023, ora 00:52
inandru
Nu este medic/terapeut
inandru
Sau la dl. dr. Sorin Nae? Multumesc!
0
09-03-2023, ora 14:10
Laura
Nu este medic/terapeut
Laura
Buna ziua, doamnelor!
S-a operat cineva la dl dr.Hazym Elayan sau la dl Siclovan Horia (mastopexie/ ridicare +implant) ?
Multumesc!
0
16-03-2023, ora 14:16
MihaelaDogaru
Nu este medic/terapeut
MihaelaDogaru
Bună ziua, sunt noua pe acest forum, pe data de 26 aprilie m-am hotărât sa-mi fac și eu operația de implant mamar a dl Dr. Șerban Dumitrache, implantul este de 295 cc...se poate va rog sa ma ajutați cu poze cele ce aveți acest implant și câteva păreri despre Dl. Doctor?? Mulțumesc!
0
30-04-2023, ora 00:26
Cristinasss
Nu este medic/terapeut
Cristinasss
Buna! Am găsit acest grup după multe căutări…
Sunt interesată de păreri despre Dr chawi - Pt un implant mamar.
Am 1, 64 și 60 kg. Cât ar pune Dr - din experiența voastră?
Dacă ați putea sa mi oferiți mai multe Informații ref la dansul și la cum decurge operația… recuperarea.

Și m ar ajuta foarte mult informatii referitoare la întreținerea in timp a implantului mamar.
Chiar trebuie purtat mereu ceva de sustinere (și după perioada de recuperare)?
Chiar nu mai poți dormi pe burta niciodată ??
0
30-04-2023, ora 13:40
Zoe8
Nu este medic/terapeut
Zoe8
Cristinasss...operatia decurge repede...te adoarma si nu ti amintesti nimic...te trezesti cu sanii frumosi...recuperarea este foarte importanta...trebuie sa respecti absolut tot ce iti spune doctorul...rezultatul depinde de acest aspect foarte mult...eu nu m am putut ridica singura din pat vreo 8 zile.vei avea nevoie de ajutor.la intretinere...nu am primit nici un sfat special...si da, e bine sa porti sutiene, bustiere si dupa perioada de recuperare daca vrei sa arate bine multi ani incolo.eu dorm si dupa 4 ani cu bustiera.mai ales daca iti pui marime mai mare, vei simti ca e mai ok sa stai si cu bustiere...bustiere simple din bumbac...pe acasa, la lucru...cu dormitul pe burta nu stiu.eu nu am dormit nici inainte pe burta.dar, cred ca se simte diferenta.
0
30-04-2023, ora 19:48
Cristinasss
Nu este medic/terapeut
Cristinasss
Mulțumesc frumos pentru răspuns și încurajare!
0
01-05-2023, ora 11:38
Ada 1982
Nu este medic/terapeut
Ada 1982
Buna ziua,
Stie cineva cat mai are Domnul Dr Vitalie pretul acum in 2023?
Multumesc frumos
0
23-05-2023, ora 12:49
Lorinyco32
Nu este medic/terapeut
Lorinyco32
Buna fetelor! Vreau sa va spun ca am 6 zile de la operatia de implant mamar simplu mentor 375cc. Sanii sunt cam inflamati, unul este mai mic si celalat mai patratos... M am operat la Monza Metropolitan la dr Delbani, un medic de exceptie! Dupa cat timp se aseaza sanii, sa capete o forma naturala? Ce parere aveti despre gelurile lioton si diclofenac? Cu unul ma dau dimineata si cu celalat seara.
0
01-07-2023, ora 16:21
next level
Nu este medic/terapeut
next level
Buna tuturor; Felicitari curajoaselor, a posesoarelor unor sani superbi si succes celor ce urmeaza a se opera; as vrea sa stiu saca e cineva operata la dr. Costel Dobre(Iași) sau daca stiti cam ce rezultate ies din mainile lui.Am cautat pe net poze before/after ale dr. Dobre dar nu gasesc;
0
01-07-2023, ora 17:52
next level
Nu este medic/terapeut
next level
precizez ca ma gandesc sa-mi fac aceasta interventie axilar si as vrea Politech 4Twp diagonal gel anatomice (e modelul creat de dr. Constantin Stan).Am inteles ca au risc f. mic de contractura capsulara.
0
27-07-2023, ora 10:45
Alexamo
Nu este medic/terapeut
Alexamo
Buna ziua, astăzi este a 8-a zi de la intervenție și vroiam sa adresez o întrebare in special fumătoarelor :D. Ati remarcat vindecarea mai lenta din cauza fumatului ? Dl dr mi-a recomandat sa nu renunț la fumat înainte de operatie pentru ca va apărea tusea și va fi mai complicat
0
28-07-2023, ora 17:15
Zoe8
Nu este medic/terapeut
Zoe8
Alexamo, nu am observat nici o vindecare mai lenta din cauza fumatului, bineinteles era mai bine sa nu fi fost fumatoare niciodata, din pacate nu e asa usor.
0
29-07-2023, ora 13:09
Alexamo
Nu este medic/terapeut
Alexamo
Mulțumesc frumos pentru răspuns Zoe. Am auzit părerile altor medici care spuneau ca s-au vindecat mai repede inciziile fetelor care au renunțat la fumat dar cum ai spus și tu, este greu
0
14-08-2023, ora 22:39
boobie
Nu este medic/terapeut
boobie
Buna fetele! Va urmaresc de ceva timp aici, urmeaza sa imi pun si eu implant insa sunt nehotarata intre dr. Porumb (Oradea) sau dr. Stan Vitalie (Bucuresti)...la consultatia cu domnul doctor Porumb mi a inspirat incredere, mi a placut cum mi a vorbit etc doar ca eu vreau taietura sub san si nu prea am gasit poze la el cu asta si in general par foarte naturali sanii facuti de el... La domnul Vitalie imi plac mult rezultatele, cum arata sanii pe insta... urmeaza sa am consultatia si la el. Ce ma sfatuiti?
0
15-08-2023, ora 11:37
Alexamo
Nu este medic/terapeut
Alexamo
Buna boobie, eu m-am operat la dl Dr Stan Vitalie pe data de 19/07. Având sânii mici, mi-am dorit ceva de mărime medie, am avut de ales între minim 380cc și maxim 440cc iar dl Dr mi-a recomandat 415cc Arion round extra high profile si sunt foarte mulțumită atât de rezultat cât și de comunicarea cu dânsul și de felul cum am fost tratată in clinica. Asistentele sunt foarte drăguțe vin mereu sa vadă cum te simți, dacă ai nevoie de ceva.. iar după externare dl Dr este disponibil la orice ora pe whatsapp pt orice nelămurire.
0
15-08-2023, ora 12:47
boobie
Nu este medic/terapeut
boobie
Multumesc de raspuns! Cat te a costat?
0
15-08-2023, ora 13:31
Alexamo
Nu este medic/terapeut
Alexamo
3800€, bustiera și controalele înainte și după operatie sunt incluse in preț. Doar analizele le-am făcut separat
0
15-08-2023, ora 17:43
boobie
Nu este medic/terapeut
boobie
Alexamo nu ne pui si o poza? Sunt curioasa :D cum a fost recuperarea? Te simti bine acum la aproape o luna?
0
16-08-2023, ora 08:09
Alexamo
Nu este medic/terapeut
Alexamo
Am incercat sa pun poza dar nu o accepta pt ca formatul nu este.jpg.. Recuperarea a fost super ok, chiar mai bn decât ma asteptam. Nu am avut dureri deloc, prima săptămâna am avut tratament cu antibiotic și calmante, nu am simtit decat o presiune pe piept si ca o febra musculară. Singura problema a fost cu respirația, oboseam foarte repede probabil si din cauza bandei ( am purtat-o 3 săptămâni ) si dormitul pe spate a fost o problema pt mine ( eu fiind obișnuita sa dorm numai pe burta si pe o parte )
0
24-08-2023, ora 22:40
Creatza225
Nu este medic/terapeut
Creatza225
Buna fetelor! Sunt si eu noua in aceasta comunitate si sunt interesata sa aflu pareri reale despre dr Ovidiu Grecu. Ma documentez de 5 ani pt o augmentare mamara si inca n'am reusit sa fac pasul. El mi se pare cel mai ok pt aceasta operatie care ma sperie atat de tare, pozele si video'urile m'au convins, dar totusi, s'a operat cineva la el? Ce fel de implanturi foloseste? Care sunt costurile? Inca n'am reusit sa aflu aceste detalii. Astept raspunsuri de la voi, va multumesc anticipat!
0
23-09-2023, ora 06:23
maryana_popa12
Nu este medic/terapeut
maryana_popa12
Buna fetelor. Putin ajutor va roggg, urmeaza sa ma operez in 2 saptamani si nu stiu ce sa aleg 425 sau 450 de la Motiva. Vreau niste sani maricei nu mariiii vulgari. 450 ar fi mult???? Am 1.74 inaltime, 62 kg. Multumesc pt eventualele raspunsuri
0
23-09-2023, ora 12:45
Zoe8
Nu este medic/terapeut
Zoe8
Eu, conform spuselor medicului meu, puteam sa aleg intre 325 si 375, am ales 375 si nu imi pare rau...daca zicea ca se poate si 450, fara sa am probleme, sigur alegeam 450...depinde ce iti doresti...mai naturali...mai mari.dar, cel mai bine ar fi, sa ti explice medicul cam care ar fi diferenta dintre cele 2 marimi...el stie cel mai bine...oricum, eu iti doresc mult succes, totul v a fi bine si astept sa mai intri pe forum, cu noutati despre cum a decurs operatia, daca esti multumita...nu stiu daca mai intra cineva dintre fetele vechi pe acest forum, dar eu mai intru...mai demult, eram multe fete pe aici
0
24-09-2023, ora 10:46
maryana_popa12
Nu este medic/terapeut
maryana_popa12
Zoe multumesc pr raspuns. Nu ma gandeam ca imi va raspunde cineva :) nu cred ca mai sunt active fetele vechi din pacate. Dar cine stie…:)Am facut eco mamar ieri, am 2 microchisturi de 4mm. Sper sa nu fie probleme pt operatie.
Adaugă un comentariu / răspuns
96564 comentarii 1 2 ..... 321732183219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •