implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
Stella, Vrei sa arate bine si sa fii si tu bine dupa interventie?Sau vrei sa fie ieftin?Acum depinde fiecare pe ce pune pret.
Nu, nu am zis ca o asemenea operatie trebuie sa fie ieftina...dar eu nu am platit 4000:)
4000 am platit pt ca am vrut eu sa fie introduse implanturile prin axila, ceea ce nu oricine are aparatura si experienta necesara.Altfel era mai ieftin.
:)
:)
Buna fetelor! Eu m-am operat pe sub sani si sincer sunt multumita de alegerea facuta. Sanii arata natural iar cicatricile sunt bine puse in santurile de su san si aproape nu se vad. Oricum am doar doua luni de la operatie si am inteles ca in timp se vor observa din ce in ce mai putin.
Stie cineva cum pot schimba poza de la avatar?Vreau sa pun poza recenta la o luna jumate de la operatie si nu pot schimba poza.Am incercat la profil-modificare dar sincer nu ma descurc.
Multumesc :)
Multumesc :)
Recomand fara nici o ezitare tehnica pe sub brat, nu ai deloc cicatrici la sani, am vazut destule cazuri in care taieturile de sub sani arata destul de naspa. Eu tot la Dr Porumb m-am operat, se pare e singurul care face tehnica asta endoscopica pe sub brat, si sunt super multumita de rezultat, de doctor si de toata echipa! Multa bafta celor care vor sa se opereze, nu e asa de greu!
Eu am deja 4 luni de la operatie si m-am operat prin axila, am implanturi de 400 Mentor din gel de silicon. Am pus o poza sa vedeti cum arata cicatricea la 4 luni, din ce spunea doctorul la un an o sa arate si mai bine si practic nu se va mai vedea. In rest foarte multumita de cum arata, mai ales acum ca s-au mai asezat si au un aspect foarte natural.
Buna seara! Mi -am facut o operatie de marire sani cu implantate Mentor.Pt cicatrici eu folosesc leocoplast Active M, care sunt special pt cicatrici. Contin colagen si vitamina E
. La fiecare 5 zile se schimba. Nu stiu ce pret au in Romania, eu le -am cumparat din Germania si costa intre 3 si 10 Euro bucata, depinde de marime.Am inteles ca, corecteaza si cicatricile vechi de catva ani.
. La fiecare 5 zile se schimba. Nu stiu ce pret au in Romania, eu le -am cumparat din Germania si costa intre 3 si 10 Euro bucata, depinde de marime.Am inteles ca, corecteaza si cicatricile vechi de catva ani.
Salut!Am actualizat poza de profil
9 luni de la operatie.
Sanatate tuturor!
9 luni de la operatie.
Sanatate tuturor!
Bună fetelor. Sunt noua pe acest forum şi am nevoie de câteva sfaturi de la voi. As vrea sa îmi fac operaţia de implant mamar la Dr. Porumb din Oradea, dar vreau sa ştiu în cam în cat timp, după consult şi dacă o sa am analizele în regula, ma poate programa pentru operaţie. La voi cum a fost?
Buna anamaria,
In primul rand te felicit pt alegerea facuta in ceea ce priveste medicul pentru operatia de implant.In cazul meu totul a decurs destul de repede.Dupa consultatia initiala, am mai mers la o consultatie pt masuratori si imediat dupa, mi-am facut si analizele.Programarea am facut-o la o luna dupa, pt ca asa am putut eu din cauza serviciului, dar se putea si mai repede.Bafta!
In primul rand te felicit pt alegerea facuta in ceea ce priveste medicul pentru operatia de implant.In cazul meu totul a decurs destul de repede.Dupa consultatia initiala, am mai mers la o consultatie pt masuratori si imediat dupa, mi-am facut si analizele.Programarea am facut-o la o luna dupa, pt ca asa am putut eu din cauza serviciului, dar se putea si mai repede.Bafta!
Si eu mi-am facut tot prin axila, tot la dr Porumb. Foarte multumita, am mai citit pe forum ca sunt unele fete pe care le supara cicatricea de sub sani, mai ales cand apasa sutienul pe cicatrice. la metoda pe sub brat aceasta problema nu exista!
Buna fetelor! Cele care v-ati operat la dr Porumb, subaxilar, sunteti multumite? Stiti daca dl doctor realizeaza prin aceasta procedura, transaxilara, si operatiunea de lifting, nu doar de implant? SI care ar fi un pret la zi? Va multumesc mult, zi frumoasa!
Buna fetelor eu sunt noua pe sait am programare săptămana care vine la domnul doctor lazar Andrei iasi pentru mărire de sani si Nustiu ce decizie sa iau pe unde să-mi fac intervenția pe sub sani sau prin axila va rog datimi un sfat si a-și dori sa stiu care e cel mai bun implanturi de la mentor sau allergan voi ce ați ales mulțumesc va rog din suflet să-mi răspundeți ca timpul se scurge si sunt așa de nehotărâtă
Daca sa operat cineva la domnul doctor Andrei lazar să-mi zică si mie daca e bun sau la dr Theodor Motruc iasi ambi au cabinet la OminiClinic păreri va rog
Buna! M-am hotarat sa intervin chirurgical in vederea maririi sanilor la domnul doctor Porumb din Oradea, datorita postarilor de pe forumul acesta. Consultatia o am saptamana viitoare, si pe 1 iulie interventia chirurgicala. Am foarte mari emotii, plus ca luna trecuta am intrerupt contraceptivele si cred ca am un dereglaj, pt ca mi-a intarziat 2 zile menstruatia, cu toate ca am simptomele premenstruale.
Fetelor, credeti ca domnul doctor nu va interveni daca menstruatia va aparea pe la sfarsitul lunii cel tarziu? Din martie incerc sa imi fac programarile si nu reusesc din cauza job-ulu, parca nu mai am rabdare...
As mai vrea sa stiu si alte pareri mai recente despre cum va simtiti dupa operatie, in prima saptamana cel putin, pentru ca eu pe 1 ma operez iar pe 4 voi fii la munca, este munca de birou, dar sper sa nu ma simt rau. Abia am reusit sa imi iau zilele astea libere, si am avut probleme si cu gasirea zborurilor (eu sunt din Constanta, va trebui sa zbor din Bucuresti).
Am uitat sa mentionez ca am ales varianta interventiei sub axila.
Fetelor, credeti ca domnul doctor nu va interveni daca menstruatia va aparea pe la sfarsitul lunii cel tarziu? Din martie incerc sa imi fac programarile si nu reusesc din cauza job-ulu, parca nu mai am rabdare...
As mai vrea sa stiu si alte pareri mai recente despre cum va simtiti dupa operatie, in prima saptamana cel putin, pentru ca eu pe 1 ma operez iar pe 4 voi fii la munca, este munca de birou, dar sper sa nu ma simt rau. Abia am reusit sa imi iau zilele astea libere, si am avut probleme si cu gasirea zborurilor (eu sunt din Constanta, va trebui sa zbor din Bucuresti).
Am uitat sa mentionez ca am ales varianta interventiei sub axila.
Sofia am incercat sa iti trimit un pm dar ai profilul privat
Eu sunt operata la dr la sf lunii aprilie. Nu e o operatie grea, dar trebuie sa te recuperezi suficient inainte de intoarcerea la lucru. Perioada mentionata de tine pare insuficienta. Cel mai bine e sa discuti toate aspectele cu dl dr
Eu sunt operata la dr la sf lunii aprilie. Nu e o operatie grea, dar trebuie sa te recuperezi suficient inainte de intoarcerea la lucru. Perioada mentionata de tine pare insuficienta. Cel mai bine e sa discuti toate aspectele cu dl dr
Buna fetelor. planuiesc sa aleg interventia prin axila la dr. Porumb. Citesc tot felul de comentarii pe internet ca cicatricea ar fi dureroasa la subrat dupa vindecare si ca nu ies sanii apropiati.eu am cupa A-B in prezent si mi-as dori sanii plini si apropiati. am mai citit si ca operatia cu laser creeza sangerari abundente si ca ar fi un intrumenta mai modern numit pensa Ellmann care foloseste unde radio si nu ar fi nevoie de drene in cazul operatiei cu intrumentul asta. pe alte forumuri e recomandata clinica zetta sau dr grecu si pe websiteurile respective se mentioneaza ca se fac implanturi si prin axila. a doua problema e ca am o alunita destul de mare langa mamelon pe care as dori sa o indepartez in acelasi timp cu operatia dar nu stiu unde e mai bine sa o analizez sa nu cumva sa dau in alte belele daca o scot. ma puteti ajuta cu informatii? imi este foarte greu sa iau o decizie cu incredere
Buna fetelor. Sunt operata de 4 zile la Dr. Porumb din oradea, technica prin axila. Operația am avut o seara pe la orele 19 iar dimineața am fost externată...prima zi a fost mai dureros, dar in fiecare zi m-a simt tot mai bine. Deocamdată port sutienul ăla special si o banda peste( 3 săptămâni trebuie sa port banda ) dar sânii araa tot mai bine pe zi ce trece. De dormit pot doar pe spate. Am primit calmante si antibiotice si ceva pentru flora stomacală si bineînțeles si medicament împotriva candidei...dacă aveți întrebări, nu ezitați ☺va raspund din experiența trăită
M-am operat in urma cu o luna, cu tehnica prin axila, nu am deloc cicatrici la sani, sanii sunt superbi, ii ador!!! In plus imi simt perfect sfarcurile si nu am pielea de la sani amortita cum am auzit ca se intampla cu tehnica pe sub sani. Recuperea a fost foarte rapida, fara prea multe dureri, mai mult o senzatie de presiune si ca o febra musculara. In momentul de fata de departe cea mai avansata tehnica este cea endoscopica prin axila! Recomand fara retinere atat tehnica cat si pe dr Porumb cu tot personalul de la clinica, nota 10 cu steluta! Multa bafta celor care vor sa se opereze si felicitari siliconatelor!
Fetelor, cat v-a costat operatia la.dr Porumb prin axila?
Cât v-a costat intervenția la domnul doctor Porumb., mulțumesc.
Buna fetelor! Pentru cele norocoase, ne puteti ajuta va rog, cu pretul pentru operatia de augmentara mamara, metoda axila la Dr Porumb?
Multumesc anticipat,
Anca
Multumesc anticipat,
Anca
Buna fetelor, tot la Dr Porumb, la Estetis Clinic m-am operat prin axila. Am deja o luna si imi plac nespus sanii deja, mai astept o luna, doua sa se aseze (asa mi-a spus medicul) dar a fost mult mai usor decat m-am asteptat. Recomand fara reticente tehnica prin axila, e mai putin dureroasa (abia ca o febra musculara), dar e singura tehnica care nu lasa cicatrici la sani!
Am reusit sa incarc poza la 2 luni de la operatie, tehnica prin axila, nici o cicatrice la sani, una mica de aprox 3 cm sub brat, abia vizibila. Foarte incantata de rezultat, Estetis Clinic nr 1 in marirea sanilor dupa parerea mea!
Vad ca inca mai primesc mesaje despre tehnica prin axila. Am deja peste 4 ani de la operatie, sunt extrem de multumita de rezultat, sanii mei arata foarte natural, practic ii simt ca si cum ar fi ai mei, nu se simte implantul, si in plus nu am deloc cicatrici la sani, ceea ce mi se pare cel mai cool! Am fost la mare si am vazut nenumarate cazuri in care fetele faceau topless, cand se lasau pe spate se vedea cicatricea de sub sani destul de vizibil, adica nu ma puteam abtine sa nu remarc cicatricea de sub sani, chiar foarte vizibila de multe ori. Cicatricea de sub brat e plasata intr-un pliu din axila, adica arata ca o cuta a pielii, acum practic nu se mai vede, pot sa stau si cu bratele ridicate, ca nu se vede absolut deloc si cand stau intinsa la plaja. Am fost recent si la un medic ginecolog la control si nu-i venea sa creada ca am implant! Adica se tot uita si nu gasea cicatricile :))). Cea mai tare tehnica!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Cicatrice modificata
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 5Cicatrici de dupa acnee...
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 4Laserterapia sau Crioterapie ?
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 4urme lasate de cosuri
- 0implant mamar
- 1cicatrice pe fata
- 8implanturile mamare - recomandari
- 1IMPLANT MAMAR CLUJ NAPOCA cine cunoaste Nicula Valeriu ?
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 1Am o cicatrice ciudata
- 7cine a facut operatie marire sani in IASI?
- 1Cicatrice chiar deasupra buricului
- 6Implant sani
- 0Implant mamar
- 0Probleme dupa implantul mamar sau nu
- 2Zona rosie mamelon
- 0Implant mamar salin
Mai multe informații despre: Implanturile mamare cicatricile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: