tratament cu laser efecte secundare
Am inceput un tratament cu laser (BTL 5000) de 2 zile pentru cateva cicatrici proaspete lasate de varsat de vant.Dupa sedinta de astazi pielea a inceput sa ma usture si sa se inroseasca in jurul cicatricilor.Doctorul care imi face nu e de specialitate dermatolog e kinetoterapeut.Ce ma sfatuiti, sa mai continui ?
4 comentarii
Eu personal nu as continua, e ca si cum te-ai duce la ginecolog sa iti scoata o masea...nu te supara ca iti zic direct :)
Dermatologii se ocupa de asa ceva.
Eu, in urma cu 11 ani mi-am "scos" o cicatrice chirurgical. Acum sunt alte metode, dar pentru piele du-te la derma...Nu degeaba au fiecare specializarea lor.
Dermatologii se ocupa de asa ceva.
Eu, in urma cu 11 ani mi-am "scos" o cicatrice chirurgical. Acum sunt alte metode, dar pentru piele du-te la derma...Nu degeaba au fiecare specializarea lor.
multumesc.dar oare roseala care a ramas in jurul cicatricilor din cauza laserului se mai duce?
Da, Alex se mai duce dar numai un dermatolog poate estima gradul de profunzime al unei cicatrici si daca se atenueaza la laser sau nu.
Sau un medic estetician, dar probabil pretul va fi mai mare...nu stiu. Oricum, un kinetoterapeut n-are nicio treaba cu chestiile estetice.
Poate ca tipul a mai facut si se bazeaza pe rezultate "blind" dar eu nu mi-as risca pielea..
Sau un medic estetician, dar probabil pretul va fi mai mare...nu stiu. Oricum, un kinetoterapeut n-are nicio treaba cu chestiile estetice.
Poate ca tipul a mai facut si se bazeaza pe rezultate "blind" dar eu nu mi-as risca pielea..
ms mult, dar din pacate eu m-am riscat am facut 2 sedinte :( sper sa nu fi stricat nimic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cicatrici depigmentate
- 6Cicatrici provocate de arsuri
- 51Cum scap de petele care mi-au ramas de la acnee?
- 2Help... cicatrici urate???!!!
- 31cicatrici si semne
- 4Cicatrice de la HP?
- 7ajutor cicatrice - recomandari
- 4Laserterapia sau Crioterapie ?
- 1cicatrice cheloida la copil
- 4arsura la mana ma puteti ajuta sa scap de semnu de pe mana
- 1Problema cicatrici postacneice
- 3cicatrice hipercroma
- 1Pete de acnee pe spate decolteu si brate
- 0reparare cicatrice
- 1Am o cicatrice ciudata