Implant sani
Buna, fetelor!
Sunt Milani si am nascut in ultimii doi ani. Doi baieti pe care i am alaptat. Din aceasta cauza sanii mei s au lasat ingrozitor, cred ca 10 cm, alegandu ma si cu vergeturi pe ei. Asadar, am doua intrebari, daca sunteti dragute sa ma ajutati:
• trebuie reconstructie si daca da, in ce consta aceasta..
• imi pot pune silicoane in conditiile asteav
• vergeturile se vor mai vedea, in caz de implant?
Sunt Milani si am nascut in ultimii doi ani. Doi baieti pe care i am alaptat. Din aceasta cauza sanii mei s au lasat ingrozitor, cred ca 10 cm, alegandu ma si cu vergeturi pe ei. Asadar, am doua intrebari, daca sunteti dragute sa ma ajutati:
• trebuie reconstructie si daca da, in ce consta aceasta..
• imi pot pune silicoane in conditiile asteav
• vergeturile se vor mai vedea, in caz de implant?
6 comentarii
1
11-10-2018, ora 10:37
Dr. Alisa Zisman
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Cumpana, Jud. Constanta
Buna ziua, cel mai probabil este ca ati avea nevoie de lifting (cu sau fara) implant. Daca postati cateva poze as putea sa fiu ceva mai exacta. Cel mai probabil, dupa doi ani de la aparitie, vergeturile vor persista. Diverse metode dermato-cosmetice pot sa mai estompeze vergeturile.
Multumesc mult pt raspuns! Nu pot atasa poza pe motiv ca nu respect formatul jpg. Nu stiu cum ar trebui sa procedez...
0
11-10-2018, ora 14:25
Dr. Alisa Zisman
V-am scris adresa mea de e-mail in mesaj privat. Puteti sa-mi trimiteti pozele acolo si imi voi da cu parerea.
0
11-10-2018, ora 16:21
Dr. Alisa Zisman
Cu privire la sani :
Se poate face lifting fara implant si cicatrice in T inversat. Volumul sanului posibil sa scada putin in urma operatiei dar nu va mai fi pleostit.
Se poate face lifting + implant si cicatrice verticala (in varianta optimista) sau cicatrice in T inversat. Pe aceasta cale se poate obtine, pe langa ridicare si o marire de volum a sanului. Pretul este mai mare (costul implantului).
In privinta abdomenului:
Din cate mi-am putut da seama din poze, ar fi necesara o abdominoplastie pt eliminarea excesului de piele. Odata cu abdominoplastia se poate lucra si la muschii drepti abdominali in vederea "strangerii", apropierii lor. Dupa nastere acestia se "labarteaza" si abdomenul isi pierde din aspectul de tonicitate. Nu cred ca s-ar impune si liposuctie in partea superioara (nu se vede f bine in poze). Vergeturile nu dispar prin abdominoplastie, doar scade numarul lor (dispar cele corespunzatoare excesului de piele ce se indeparteaza).
Se poate face lifting fara implant si cicatrice in T inversat. Volumul sanului posibil sa scada putin in urma operatiei dar nu va mai fi pleostit.
Se poate face lifting + implant si cicatrice verticala (in varianta optimista) sau cicatrice in T inversat. Pe aceasta cale se poate obtine, pe langa ridicare si o marire de volum a sanului. Pretul este mai mare (costul implantului).
In privinta abdomenului:
Din cate mi-am putut da seama din poze, ar fi necesara o abdominoplastie pt eliminarea excesului de piele. Odata cu abdominoplastia se poate lucra si la muschii drepti abdominali in vederea "strangerii", apropierii lor. Dupa nastere acestia se "labarteaza" si abdomenul isi pierde din aspectul de tonicitate. Nu cred ca s-ar impune si liposuctie in partea superioara (nu se vede f bine in poze). Vergeturile nu dispar prin abdominoplastie, doar scade numarul lor (dispar cele corespunzatoare excesului de piele ce se indeparteaza).
Multumesc ft mult pt raspuns!
Inca o intrebare as avea: cicatricele se vor vedea in timp?
Inca o intrebare as avea: cicatricele se vor vedea in timp?
0
24-10-2018, ora 09:49
Dr. Alisa Zisman
Buna ziua,
La san cicatricea verticala este vizibila de sub aureola pana in santul inframamar (sub san). Cicatricile din santul inframamar sunt in mod obisnuit ascunse de san si doar in pozitia culcat pe spate sau cu mainile ridicate devin vizibile.
La abdominoplastie cicatricea este ascunsa sub linia chilotului (slipului), permitand o expunere estetica la plaja.
De mentionat ca in mod normal cicatricile care raman dupa interventiile facute de plasticieni, daca sunt corect ingrijite de catre pacient si fara complicatii, arata foarte discret si sunt greu vizibile.
La san cicatricea verticala este vizibila de sub aureola pana in santul inframamar (sub san). Cicatricile din santul inframamar sunt in mod obisnuit ascunse de san si doar in pozitia culcat pe spate sau cu mainile ridicate devin vizibile.
La abdominoplastie cicatricea este ascunsa sub linia chilotului (slipului), permitand o expunere estetica la plaja.
De mentionat ca in mod normal cicatricile care raman dupa interventiile facute de plasticieni, daca sunt corect ingrijite de catre pacient si fara complicatii, arata foarte discret si sunt greu vizibile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30Implantul mamar
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 27implant silicon sani
- 12Implanturi mamare
- 4Implant mamar la 18 ani
- 3Vreau silicoane, dati-mi sfaturi/recomandari
- 1Marire sani
- 1Marire sani si scolioza?
- 0Schimbare implanturi silicon si vaginoplastie
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 1Operatie de augmentare mamara
- 1Implat mamar dupa 3 saptamani
- 0Implant silicon.Recomandare doctori
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 0Durere dedesubtul sânului stâng groaznica
- 0Implant mamar!
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
- 1Implant mamar și abodominoplastie.
- 0Augmentare mamară
Mai multe informații despre: Alaptarea si implanturile mamare Implanturile mamare