implant mamar

08-06-2014
mazaltovraluca
Nu este medic/terapeut
mazaltovraluca
Buna ziua. este prima data cand scriu pe acest forum. Am vazut ca se si raspunde.am si eu o intrebare ;in urma cu 2 saptamani am facut o operatie, implant mamar la doctorul Marek., nu pot spune ca sunt nemultumita inca... Dar implanturile mele sunt foarte sus si nu stiu in timp este normal sa coboare. sau raman asa si operatia nu este reusita. am uitat sa spun ca sani mei erau lasati si acum se vede ca si cum as avea 4 sani,... Astept raspunsurii multumesc
4 comentarii
0
07-08-2014, ora 22:58
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
Dr. Klara Bancila
buna seara!
sanii se " aseaza " in 2-3 luni, mai ales daca s-a facut interventia de mamoplastie de augmentare cu implanturile plasate submuscular. Cel mai bine, pentru a va linisti, este sa =l intrebatipe medicul dvs., penru a obtine un raspuns obiectiv. Altfel, fara o examinare locala, este speculativ a se face evaluari.
0
11-01-2015, ora 11:17
Vicky61lg3
Nu este medic/terapeut
Vicky61lg3
buna ziua, as vrea sa stiu daca este normal ca dupa un implant cu silicon, unul dintre sani sa fie mai umflat decat celalalt.Am implantul de 2 zile.Nu am dureri, dar sanul drept este mai umflat in partea de sus decat stangul.
0
28-06-2015, ora 13:04
Diana691
Nu este medic/terapeut
Diana691
Buna am si eu o întrebare referitor la un implant mamar.. As vrea sa îmi pun un implant in viitorul apropriat.. Si as dori sa stiu care sunt medicii cei mai buni ( din Bucuresti), ce implanturi au folosit si un pret orientativ.. Eu stiu pe cineva care sa operat la domnul dr. Parasca Sorin si se înţelege super cu Implanturile mentor folosite de domnul dr. dar am înţeles ca a fost reţinut.. Ştiţi daca încă mai pune implanturi ? Si pe altcineva care sa dus la domnul dr. Marek Valcu si tot implanturi mentor a folosit.. Îmi puteţi da sfaturi referitor la acest lucru si la alţii medici care consideraţi mai buni !! Va mulţumesc si astept rasp voastre!
0
11-07-2015, ora 08:03
stella_luna
Nu este medic/terapeut
stella_luna
Vrei neaparat implant mentor??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nouă decese legate de o formă de cancer asociată cu implanturile mamare
  • Cum afectează suprafețele implanturilor mamare din silicon sistemul imunitar?
  • Riscurile implanturilor mamare
  •