Imobilizare ghipsata

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca in cazul imobilizarii in ghips a piciorului (pana deasupra genunchiului) timp de 12 saptamani, se ia Fraxiparine pentru toata perioada sau nu. Multumesc!
As vrea sa stiu daca in cazul imobilizarii in ghips a piciorului (pana deasupra genunchiului) timp de 12 saptamani, se ia Fraxiparine pentru toata perioada sau nu. Multumesc!
3 comentarii

Buna ziua,
Trombo-profilaxia este obligatorie si indiscutabila pe toata perioada imobilizarii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Trombo-profilaxia este obligatorie si indiscutabila pe toata perioada imobilizarii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului

Buna ziua!
Va multumesc pentru raspuns!
La controlul de 2 luni, facut in policlinica, mi s-a spus sa mai stau cu ghips inca 1 luna.
Nu inteleg de ce mi s-a spus sa nu mai iau Fraxiparine inca 1 luna, desi situatia nu s-a schimbat in privinta ghipsului.
Va multumesc pentru raspuns!
La controlul de 2 luni, facut in policlinica, mi s-a spus sa mai stau cu ghips inca 1 luna.
Nu inteleg de ce mi s-a spus sa nu mai iau Fraxiparine inca 1 luna, desi situatia nu s-a schimbat in privinta ghipsului.

Probabil ca au uitat/au neglijat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fractura Talus
- 4ghips sau orteza cu toc?
- 5De cand are gipsul in fiecare dimineata simte dureri in picior in zona gleznei
- 4fractura de rotula gipsata
- 14recuperare fractura maleola peroniera fara deplasare
- 1fractura rotula - femeie insarcinata
- 3Durere genunchi după ghips
- 1Durere de calcai in ghips
- 0Ruptura de ligamente.
- 0Glezna umflată după gips
- 0Durere și contractura musculara dupa începerea mersului în urma unui traumatism de glezna
- 0Fractura astragal fara deplasare
- 2Operatie tendon
- 1Inlaturare gips
- 1Tibioperonier
- 2Șurub picior
- 2Fractura spinelor tibiale
- 4Ajutați-mă va rog cu un răspuns - copil 2 ani cu piciorul in ghips
Mai multe informații despre: piciorul in ghips