Durere de calcai in ghips
Buna ziua, am 16 ani.Acum cinci saptamani la un concurs de schi alpin mi-am fracturat tibia si fibula, si am avut nevoie de interventie chirurgicala pentru ca osul a fost dislocat.Acum am o tija centromedulara si un fir de cerclaj, care nu-ma deranjeaza.Problema este faptul ca ma doare calcaiul in ghips dar nu mai cand ma intind sau stau si ma aplec ca sa-mi ajung degetele de la picioare Am fost la doctor si ar fi trebuit sa schimbe ghipsul recent cu un ghips de mers dar din cauza calcaiului mai astept o saptamana pana la schimbarea ghipsului.Mi-au spus ca o sa treaca durerea, pentru ca au modificat un pic ghipsul si au folosit mai multa fasa, au trecut trei zile si ma doare chiar mai tare si nu stiu ce sa fac ca sa nu ma mai doara.
1 comentarii
Buna ziua!
Trebuie sa-l consultati pe chirurgul care v-a operat. este absolut imposibil de precizat sursa suferintei fara cunoasterea detaliilor legate de caz (interventie, evolutie, radiografii etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Trebuie sa-l consultati pe chirurgul care v-a operat. este absolut imposibil de precizat sursa suferintei fara cunoasterea detaliilor legate de caz (interventie, evolutie, radiografii etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fractura Talus
- 5Fractura de tibie
- 5entorsa genunchi, rmn genunchi... rezultate
- 1Umflatura picior ghips
- 0Recuperarea dupa scoaterea unui ghips
- 14recuperare fractura maleola peroniera fara deplasare
- 1fractura rotula - femeie insarcinata
- 3Fractura Calcaneu Stg cu Infundare Talamica Operata
- 4laba piciorului umflata si dureroasa
- 3Durere genunchi după ghips
- 0Ruptura de ligamente.
- 0Glezna umflată după gips
- 0Durere și contractura musculara dupa începerea mersului în urma unui traumatism de glezna
- 0Fractura astragal fara deplasare
- 2Operatie tendon
- 2E normal sa mi se umfle piciorul in ghips?
- 0Fractura tibie/picior în ghips/durere gamba
- 0Am o problema cu gipsul la picior
- 1Orteza glezna fixa sau mobila?
Mai multe informații despre: piciorul in ghips