Rispolept si capacitatea de a conduce masina
Buna Seara
Mi-a fost prescris un tratamen cu rispolept, nu pt cauza originara a acestui medicament ci pentru ticuri
Dupa oprirea tratamentului revine acuitatea mentala si capacitatea de a conduce masina ?
Mi-a fost prescris un tratamen cu rispolept, nu pt cauza originara a acestui medicament ci pentru ticuri
Dupa oprirea tratamentului revine acuitatea mentala si capacitatea de a conduce masina ?
5 comentarii
Ieri seara am luat cafea / cofeina + Cola 2, 5 l, nu am stiut ca sunt contraindicate si am avut atacuri de panica frica ameteli transpiratii tensiune nesomn
Raman cu sechele ?
Raman cu sechele ?
Buna seara,
Dupa terminarea tratamentului acuitatea mentala revine, iar dupa un atac de panica nu ramaneti cu sechele.
Va recomand, daca aveti nelamuriri in privinta tratamentului, sa discutati chiar cu medicul care vi l-a prescris si sa solicitati mai multe informatii.
Pe de alta parte, ticurile pot fi abordate psihoterapeutic - in unele cazuri, medicatia psihiatrica nu e neaparat necesara.
Dupa terminarea tratamentului acuitatea mentala revine, iar dupa un atac de panica nu ramaneti cu sechele.
Va recomand, daca aveti nelamuriri in privinta tratamentului, sa discutati chiar cu medicul care vi l-a prescris si sa solicitati mai multe informatii.
Pe de alta parte, ticurile pot fi abordate psihoterapeutic - in unele cazuri, medicatia psihiatrica nu e neaparat necesara.
Va multumesc extrem, extrem de mult doamna Sunt un tanar si sunt la facultate sunt mai timid. Intr-adevar cred ca mie mi-ar folosi e terapie psihterapeutica cinva care sa vorbeasca cu mine sa ma umple de pozitivism si de energie
Pentru majoritatea tulburarilor anxioase anumite forme de psihoterapie (cum este cea cognitiv-comportamentala) sunt la fel de eficiente ca medicamentele si nu au efectele adverse ale acestora.
Psihoterapeutul este persoana calificata (si atestata intr-o forma sau alta de psihoterapie)care stie sa asculte empatic, sa se abtina de la a judeca, sa fie un sustinator entuziast al pacientului. Se ofera noi perspective, indrumari si solutii clare pentru a depasi obstacolele, a ne accesa resursele interioare si a invata noi comportamente si moduri de a gandi.
Mult succes!
Ana Badita
Psihoterapeutul este persoana calificata (si atestata intr-o forma sau alta de psihoterapie)care stie sa asculte empatic, sa se abtina de la a judeca, sa fie un sustinator entuziast al pacientului. Se ofera noi perspective, indrumari si solutii clare pentru a depasi obstacolele, a ne accesa resursele interioare si a invata noi comportamente si moduri de a gandi.
Mult succes!
Ana Badita
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tic nervos de 10 ani
- 4ticurile copiilor
- 11Ticuri nervoase
- 2imi smulg fiecare fir de par care nu imi sta bine!
- 5ticuri! la copil
- 3poate afecta copilul un tic motoriu?
- 1Tic nervos
- 5ticuri la copil de 7 ani
- 3ticuri nervoase, teama
- 6ticuri nervoase necontrolate, dureri de cap, oboseala constanta si teama
- 4Ticuri motorii
- 3Sindromul Tourete
- 5Sa fie oare ceva neurologic
- 0Tic ochi - clipirea necontrolata a ochiului drept
- 2Tic nervos
- 3Ticuri nervoase si traume din copilarie