Imi puteti da un tratament pentru dermografism?
Va rog dak imi puteti da un tratament pentru dermografism. Multumesc frumos.
12 comentarii
Nu stiu ce tratament ai facut pana acum si cum ai ajuns la concluzia ca ai dermografism.Ce tip de urticarie ai?
imi poti da mai multe detalii ca sa te pot ajuta?eu am derm.urticarian
am mai avut un post, exact cu ce am (umflatura relativ rapida a pielii dupa zvariere sau atingere cu obiecte ascutite, care nu prezinta mancarime).Am fost informat ca este dermografism.
un tratament pentru bola ta iti poate da un dermatolog si tot el iti poate pune un dianostic corect.Poate se implica si un alergolog..incurcata e medicina...
Se pare ca de aceiasi afectiune am suferit si eu am luat un medicament la recomandarea unui medic numit XYZAL fabricat in USA (substanta activa este levocetirizine dihydrochloride) si mi-a trecut mancarimile si respectiv inflamatiile dupa chiar prima pastila...totusi e preferabil sa intrebi un medic inainte pt ca eu nu am nici o pregatire in domeniu.
Succes
Succes
Fiica-mea a suferit de aceeasi afectiune si am fost cu ea la medic homeopat si problema s-a rezolvat. Mi-a dat URTICA URENS sa-i dau de trei ori pe sapt.
Ea a mancat banane si mere. Acestea sunt stropite cu o sol. de aceea a facut alergie, pt ca e o alergie eruptia aceasta.ATENTIE LA CE MANCATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pe moment ca s-o ajut i-am dat clorfeniramin si ventolin, ca ea se si sufoca, dar dupa cateva min. nu s-a mai cunoscut era ca si cum nu se intamplase nimic.
cauzele aparitiei dermografismului m-ar interesa sa aflu..de asemenea daca exista si tratamente naturiste pe langa XYZAL si TELFAST.ce ar trebui evitat din punct de vedere alimentar sau cosmetic?va rog sa raspundeti daca aveti aceasta informatie
buna numele meu este Cami si am citit foarte multe lucruri interesante pe acest forum.As vrea sa mentionez ca cu aceasi boala ma confrunt si eu de mai bn de 4 ani si din pacate nu am fost nici pana azi la medic (zic acesta boala deoarece am aceleasi simtome)imi este foarte frica si as vrea sa-mi iau inima in dinti si sa fug imediat la medic.sper sa fac acest pas cat de curand fiinca ma simt in mare pericol.ajutati-ma va rog macat cu un sfat... va multumesc
Buna, cine ma ajuta si pe mine cu ceva informatii va rog.
De vreo 2 luni am si eu aceleasi simptome care le-am mai vazut scrise si mai sus, am fost si la medic dermatolog si alergolog, mi-au spus ca am urticarie cronica sau mai bine zis dermografism, mi-a dat sa iau zenaro in fiecare seara cate o pastila, mi-a zis ca nu exista tratament doar pastile ca sa nu ma mai manance pielea. Stie cineva mai mult de atat, este un tratament pentru asa ceva.
Multumesc anticipat, astept raspunsul vostru
De vreo 2 luni am si eu aceleasi simptome care le-am mai vazut scrise si mai sus, am fost si la medic dermatolog si alergolog, mi-au spus ca am urticarie cronica sau mai bine zis dermografism, mi-a dat sa iau zenaro in fiecare seara cate o pastila, mi-a zis ca nu exista tratament doar pastile ca sa nu ma mai manance pielea. Stie cineva mai mult de atat, este un tratament pentru asa ceva.
Multumesc anticipat, astept raspunsul vostru
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dermografism
- 5dermografism tratat si nevindecat
- 17Dermografism???
- 5dermografism sau altceva?
- 3Dermografism de 2 luni
- 3diagnosticata cu dermografism...
- 1Alergie numita dermografie
- 1Este dermografism?
- 2Dermografism
- 1Dermografism
- 2Dermografie