Dermografism de 2 luni
buna ziua am dermografism de 2 luni de zile la inceput am avut diareee si se umflau palmele si buzele, am luat claritine, aerius, xyzal am fost la dermatolog am fost diagnosticat cu urticarie acuta am luat tot felul de antihistaminice, imi amelioreaza caldura si mancarimea generata de piele.daca mananc usturoi parca se mai calmeaza si aparitia petelor.ajutor. ce sfaturi imi dati.va multumesc.
3 comentarii
În aceiaşi situaţie mă aflu şi eu de aprox. 2 luni. În perioada premergătoare apariţiei erupţiilor (pete roşii ca un fel de urticarie, piele sensibilă la presiune, zgâriere) am făcut vaccinul contra gipei porcine. Am consultat mai mulţi dermatologi şi am primit tot felul de diagnostice: alergodermie, urticarie acută, apoi urticarie cronică pseudocolinergică.Am făcut tot felul de analize de sânge şi ex. coproparazitologic.Am luat diverse antihistaminice. Cel mai bine îmi merge cu Xyzal. Îţi recomand un ex. coproparazitologic (dacă eşti din Bucureşti, poţi să-l faci la Laboratorul Biolumimedica; este renumit prin faptul că sunt profesionişti şi depistează paraziţi intestinali, deşi la alte laboratoare analiza îţi iese negativă, iar rezultatul îl iei în 15 minute). În funcţie de rezultat urmezi tratamentul adecvat. Eu de aprox.10 zile mă simt mult mai bine cu regim alimentar (fără conservanţi, alimente conservate, roşii, spanac, fructe cu seminţe, ciocolată, cafea, alcool, dulciuri concentrate, condimente, delikat, carne de porc, carne tocată, mezeluri etc; mâncare cât mai sănătoasă şi gătită acasă). Bea multe ceaiuri, în special infuzie de Trei-fraţi-pătaţi. De unde ţi-a venit ideea cu usturoiul? Este ciudat, pentru că ştiu că e contraindicat în regim.
probabil o fi vreun parazit intestinal si de la taria din usturoi sa amorteasca. zic si eu.
0
16-04-2010, ora 12:57
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hristos a înviat!
Dermografismul este un tip de urticarie fizică relativ semi-responsivă la tratamentul alopat (nu răspunde decât în mică măsură la tratamentul cu diferiţi agenţi, printre care şi agenţii antihistamici H1).
Cauza producerii acestei condiţii medicale este foarte complexă.
Dermografismul poate fi indus de:
- o infestare parazitară (lambliază, ascaridoză, distomatoză hepatică (fascioloză), etc.);
- o infestare cu Helicobacter Pylori;
- un sindrom hipereozinofilic;
- o mastocitoză;
- un stres puternic prelungit, etc.
...
Sugestie: Consultaţi un medic homeopat şi, până ajungeţi la un astfel de medic, eliminaţi din alimentaţia dvs. tot ce vă poate produce intoleranţă/hipersensibilitate (mezeluri, diferite fructe (banane, piersici, căpşuni, etc.), lapte şi derivate din lapte, carne şi produse din carne procesată, produse rafinate şi conservate (în special cele care conţin grăsimi vegetale hidrogenate), alimentele foarte dulci, condimentele (în special scorţişoară şi boia de ardei), etc.).
Consumaţi frecvent ceai de coacăz negru combinat cu trei fraţi pătaţi, urzică şi brusture (combinaţie în părţi egale - maxim 300 ml pe zi (în două prize - dimineaţa şi seara, administrat cu 30 de minute înainte de micul dejun şi cină), timp de minim 7 zile în regim consecutiv).
...
Toate cele bune şi multe binecuvântări:)
P.S. - Dacă se va dovedi prezenţa unei parazitoze, puteţi lua, ca tratament naturist, tinctură de cimbru (Intern: 20 picături de 3 ori/zi diluate în 100 ml apă, timp de 30 de zile).
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Dermografismul este un tip de urticarie fizică relativ semi-responsivă la tratamentul alopat (nu răspunde decât în mică măsură la tratamentul cu diferiţi agenţi, printre care şi agenţii antihistamici H1).
Cauza producerii acestei condiţii medicale este foarte complexă.
Dermografismul poate fi indus de:
- o infestare parazitară (lambliază, ascaridoză, distomatoză hepatică (fascioloză), etc.);
- o infestare cu Helicobacter Pylori;
- un sindrom hipereozinofilic;
- o mastocitoză;
- un stres puternic prelungit, etc.
...
Sugestie: Consultaţi un medic homeopat şi, până ajungeţi la un astfel de medic, eliminaţi din alimentaţia dvs. tot ce vă poate produce intoleranţă/hipersensibilitate (mezeluri, diferite fructe (banane, piersici, căpşuni, etc.), lapte şi derivate din lapte, carne şi produse din carne procesată, produse rafinate şi conservate (în special cele care conţin grăsimi vegetale hidrogenate), alimentele foarte dulci, condimentele (în special scorţişoară şi boia de ardei), etc.).
Consumaţi frecvent ceai de coacăz negru combinat cu trei fraţi pătaţi, urzică şi brusture (combinaţie în părţi egale - maxim 300 ml pe zi (în două prize - dimineaţa şi seara, administrat cu 30 de minute înainte de micul dejun şi cină), timp de minim 7 zile în regim consecutiv).
...
Toate cele bune şi multe binecuvântări:)
P.S. - Dacă se va dovedi prezenţa unei parazitoze, puteţi lua, ca tratament naturist, tinctură de cimbru (Intern: 20 picături de 3 ori/zi diluate în 100 ml apă, timp de 30 de zile).
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dermografism
- 12Imi puteti da un tratament pentru dermografism?
- 5dermografism tratat si nevindecat
- 17Dermografism???
- 5dermografism sau altceva?
- 3diagnosticata cu dermografism...
- 1Alergie numita dermografie
- 1Este dermografism?
- 2Dermografism
- 1Dermografism
- 2Dermografie
- 2Dermografism Helicobacter
- 0Umflaturi pe piele cu mancarime si roseata - imi apar aproape zilnic
- 0Toxocara canis Igg 1.38