dermografism tratat si nevindecat

22-04-2008
Marius_89
Nu este medic/terapeut
Marius_89
De 2 ani de zile, am o anume iritatie proeminenta in momentul in care ma zgariam cat de putin cu mana sau cu anumite obiecte din jur. Am consultat medicul dermatolog si am fost diagnosticat cu dermografism pentru care am luat tratamentul prescris de doctor, constand in pastile AERIUS 5 MG si unguentul ADVANTAN care a fost prescris a se da in locurile recent inflamate. Dupa o luna de tratament, urmele lasate pe piele prin cauzele mentionate mai sus, sunt putin mai accentuate decat inainte, dupa cum se poate vedea in poza bratului pe care am trasat o usoara dunga cu unghia. http://img175.imageshack.us/my.php?image=picture002vb4.jpg Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un tratament corespunzator afectiunii pe care o am. Va multumesc anticipat!
5 comentarii
0
24-04-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Dermografismul poate avea mai multe cauze, printre care si una alergica. Dvs ati urmat un tratament pentru alergie, insa nu ati spus nimic despre vreun regim alimentar recomandat. De asemenea, nu ati pomenit nimic daca "proeminenta" nu apare si spontan sau dupa anumite alimente.
0
24-04-2008, ora 00:00
Marius_89
Nu este medic/terapeut
Marius_89
Mi s-a spus sa nu consum ciocolata...de alt regim nu am fost informat. Nu apare proeminenta spontan niciodata, ci doar dak este cauzata de scarpinat, zgariat...Dupa acest tratament urmat, proeminentele sunt mai accentuate, revenirea la normal facandu-se parca putin mai repede. Va multumesc mult si va rog daca imi puteti prescrie un tratament.
0
05-05-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Tratamentul si regimul alimentar trebuie adaptate pacientului, ca urmare ar trebui sa va adresati unui medic dermatolog care sa va urmareasca evolutia bolii.
0
12-05-2008, ora 00:00
Marius_89
Nu este medic/terapeut
Marius_89
Ma scuzati ca insist, dar chiar nu exista un tratament de baza, ceva mai general care poate sa fie administrat? Am auzit de xyzal ca este un medicament anti alergiilor din interiorul organismului si din afara organismului. Credeti ca as face rau daca l as incerca? multumesc frumos.
0
12-05-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Puteti sa-l incercati, este optiunea dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: