Imi place o fata

06-11-2018
Pinkyiy
Nu este medic/terapeut
Pinkyiy
Salut, am avut o singura iubita, dar nu am probleme sa vorbesc cu fetele, dar anul acesta la mine in clasa a venit o fata noua dupa 2 luni de cand am inceput sa vorbim ne-am creat un grup de prietenie, dar mi-am dat seama ca am sentimente pentru ea, am incercat sa vad daca si ea are sentimente pentru mine dar nu da niciun semn, in plus mi-e frica ca vom strica o prietenie daca ii voi spune ce simt cu adevarat si va iesi foarte prost, eu fiind luat de prost, va rog un sfat sau orice. Cred ca am dat destule semne totusi cum ca mi-ar placea de ea.
1 comentarii
0
07-11-2018, ora 09:38
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Dacă îi spui ai cel puțin 50% șanse să vrea și ea. Dacă nu-i spui, nu ai de unde să știi dacă vrea sau nu. Tot ce crezi la ora actuală e percepția ta, nu ai de unde să știi ce gândește ea.
Spui că a venit la tine în clasă. Ești la liceu sau la școala generală? Poate fata nu-și dorește decât o relație de prietenie. În două luni nu ai de unde să-i cunoști pe toți.Mai lasă să treacă ceva timp și atunci vei vedea ce-și dorește și ea. De multe ori lucrurile vin de la sine. Până atunci caută să afli ce pasiuni are, ce face în timpul liber, găsește-ți ceva în comun cu ea, fii acolo când are nevoie de un sprijin
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul