imi doresc sa adopt o papusica...
am facut 8 inseminari artificiale, 3 fertilizari in vitro... ce sa mai fac??? imi doresc din suflet sa adopt..de unde s-o iau???
7 comentarii
Ideal este să adoptaţi un copil cât mai devreme. Pentru aceasta, vorbiţi nu numai la autoritatea tutelară, ci şi:
-la oficiul de stare civilă a localităţii sau sectorului din Bucureşti unde vă aflaţi. Acolo se înregistrează nou născuţii.
-cu preotul capelei spitalului, dacă există. Acolo se botează cei mici.
-la oficiul de stare civilă a localităţii sau sectorului din Bucureşti unde vă aflaţi. Acolo se înregistrează nou născuţii.
-cu preotul capelei spitalului, dacă există. Acolo se botează cei mici.
iti multumesc pt raspuns si intr-adevar ar tb sa fiu un pic mai optimista pt ca tu ai suferit mai mult de cat mine si SPER SA ITI INDEPLINESTI TOATE DORINTELE: SA ADOPTI SI SA RAMAI INSARCINATA. de unde e doctorita si cum pot lua contact cu dansa.
aici in Spania la IVI( dc vrei adresa de internet e www.ivi.es ) pe toate care le cunosc au ramas insarcinate. cunosc o tipa de 39 ani dp 4 esecuri la alte clinici a venit la ivi si a ramas la 40 ani doar ca e fffffffffffff scump 7000-8000 euro. pe 21 august am programare la medic sa ma vada doc dc e cazul IAR de operatie de endometrioza, iti promit ca am sa te tin la curent
aici in Spania la IVI( dc vrei adresa de internet e www.ivi.es ) pe toate care le cunosc au ramas insarcinate. cunosc o tipa de 39 ani dp 4 esecuri la alte clinici a venit la ivi si a ramas la 40 ani doar ca e fffffffffffff scump 7000-8000 euro. pe 21 august am programare la medic sa ma vada doc dc e cazul IAR de operatie de endometrioza, iti promit ca am sa te tin la curent
sti cumva o adresa de internet a cab particular al doctoritei? iti multumesc mult
am fost la medic de moment nu mi-au dat nici un verdict, nu merg la chirurg aici e un pic diferit te duci la ginecologie si medicii de aici te op dar intotdeauna dp ce iti face analizele de inima, ecografii toracice si dc rezisti la anestezie - iti spune dc esti alergica sau rezisti( si in functie de asta iti face anestezia )la componentele anesteziei.
te pup si promit sa te tin la curent
am fost la medic de moment nu mi-au dat nici un verdict, nu merg la chirurg aici e un pic diferit te duci la ginecologie si medicii de aici te op dar intotdeauna dp ce iti face analizele de inima, ecografii toracice si dc rezisti la anestezie - iti spune dc esti alergica sau rezisti( si in functie de asta iti face anestezia )la componentele anesteziei.
te pup si promit sa te tin la curent
cel mai bine e sa suni la nr pe care l-am spus si poate iti da ea adresa... succes
tine-mi pumnii, pe 31/ 08 ma duc la medic dc imi suporta tratamentul imi fac programare in vitro. Doamne ajuta. Scrie-mi cum iti merge -
te pup si astept vesti despre tine
te pup si astept vesti despre tine
esti bine? nu mai stiu nimic de tine.sper sa fi e totul OK
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inseminare artificiala in Romania... unde?
- 26inseminare artificiala
- 3insemantari artificiale si fertilizari in vitro - informatii, sfaturi
- 4Sa infiez un copil sau sa incerc o inseminare in-vitro?
- 4inseminare artificiala
- 3Vasectomia si vrem un copil
- 7Inseminare artificiala intrauterina
- 3relatii privind inseminarea artificiala
- 3fertilizare artificiala - pasi de urmat
- 1probleme grave fertilitate
- 1Inseminare
- 1Mai pot ajunge la inseminare artificiala? Interpretare spermograma
- 4Tulburare de comportament la copii
Mai multe informații despre: Inseminarea artificiala adoptarea unui copil
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: