ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Analize adoptie

01-10-2005
Paula1
Nu este medic/terapeut
Paula1
Salut! Nu stiu daca subiectul meu se incadreaza in topic, dar nu am stiut unde in alta parte sa postez si am mare nevoie de un raspuns!
In primul rand trebuie sa incep cu faptul ca sunt in curs e adoptie si mai exact urmeaza sa-mi obtin atestatul de familie adoptatoare.Pt. asta trebuie sa fac niste analize VDRL, psihiatric si pulmonar.Toate astea se fac dimineata iar eu lucrez undeva unde nu ma pot invoi.Cu toate ca am inca zile din concediu neefectuate si cu toate ca de cand sunt angajata la aceasta firma nu mi-am luat niciodata concediu intreg si nu m-am invoit m-au amenintat ca daca lipsesc pt. analize (ca le-am spus de ce) imi taie din salariu.Daca as fi stiut cum se comporta in astfel de situatii(ca pana acum nu am avut nevoie) nu as fi ramas la firma acesta dar acum e prea tarziu, am nevoie de un serviciu stabil.
Intrebarea mea este: oare se poate da concediu medical pt. analize?
Poate cineva dintre voi stie.
1 comentarii
0
12-02-2006, ora 00:00
kharma
Nu este medic/terapeut
kharma
Presupun ca raspunsul vine tarziu si ati rezolvat intre timp problema.Sunt clinic particulare care au program pana seara sau in weekend, puteti rezolva dupa serviciu.Nu se poate da concediu pentru analize.Iar concediul de odihna este un drept al angajatului, nu o favoare!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum îi spun copilului că este adoptat?
  •