imi cade parul
de aproape doua luni a inceput sami cada parul si ma ingrijorez. imi este si frica sal pieptan in fiecare zi, cand fac baie este un chin, mi se pare ca sunt suvite suvite din capul meu, recunosc ca odata la aproape doua luni il vopsesc. un raspuns va rog.
2 comentarii
Tuns foarte scurt, nu folositi sampoane si sapunuri din comert. Spalati cu galbenus de ou, clatiti bine cu apa apoi cu ceai de urzica + mesteacan + brusture (2 linguri la 2 cani de apa, fiert pana scade la jumatate si amestecat cu tinctura de ardei iute), turnati pe cap si masati pielea capului. Ceaiul ramane pe par pana la urmatoarea spalare. Nu folositi surse de caldura pentru uscat. Daca puteti, pisati usturoi romanesc si intindeti pe cap, stati cat puteti sa suportati, apoi clatiti. Ramane mirosul de usturoi, dar e eficient. Si cautati pe net retete naturiste pentru par.
Aveti grija si la alimentatie: fructe si legume crude cat mai multe.
Aveti grija si la alimentatie: fructe si legume crude cat mai multe.
Cauzele pot fi multiple. De la par gras (cel mai "nevinovat" motiv pentru care cade parul in suvite chiar) si pina la stres e o gama foarte larga. Pot fi deasemeni si unele boli dar, sa presupunem ca nu asta ar fi cauza. Tunsul nu stopeaza caderea ci ajuta tratamentul sa-si faca mai usor efectul. Sint bune intr-adevar urzica (acum nu avem) si mesteacanul dar, acum avem nucul care intareste radacina parului (insa il si coloreaza spre castaniu pe cel deschis la culoare). In tot timpul anului, la clatit puteti folosi borsul de putina. Nu stiu din ce zona sinteti dar cred ca numai ardeleni doar "au auzit" de el si, atit. Restul il folosesc din plin, mai ales moldovenii. Daca vopseaua nu era expirata, nu cred ca asta ar fi motivul. Totusi, de preferat sa renuntati o perioada la vopsit, amoniacul arzind binisor parul, il subtiaza si... iata inca un motiv!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Eritem nodos
- 1Poti face vaccinul antirabic fara sa fii muscat?
- 5Rog răspuns! Pneumonie Mycoplasma care nu cedează la antibiotic
- 1O părere - îmi curge nasul, noaptea nu mă odihnesc
- 3Inflamația, iritația generalizată a mucoaselor
- 0Diagnosticare Ehlers Danlos
- 1După 10 ani nu am diagnostic - senzație de frig, mă dor toate, foarte istovita, simt cum mă sting
- 8Borrelia!!!
- 0Scleroză sistemică
- 0Ajutor !! Nu știu ce analize sa fac pentru Borelia