Homeopatia si TVP
Buna ziua, as dori sa stiu daca pot asocia Homeogene cu Eliquis si Detralex pe care le iau pentru tromboza venoasa profunda. De asemenea, exista tratament homeopat pentru TVP? Va multumesc anticipat.
4 comentarii
Homeogene contine zahar si prafuri de agregare. Il puteti asocia cu orice pentru ca nu interactioneaza cu nimic (nici chiar cu pacientul, dar asta e alta discutie).
Va multumesc pentru raspuns, Antiinflamatoarele sau aspirina pe care le luam in viroze nu le pot asocia cu anticoagulantul, iar Homeogene era singurul pe care il aveam la indemana. Acum mi-ati intarit ideea pe care o am si eu fata de acest tip de medicatie. Imi puteti spune va rog daca dupa erizipel piciorul ramane inchis la culoare? Am o luna de cand m-am vindecat, dar piciorul nu si-a revenit la culoarea normala. Va multumesc.
Puteti lua paracetamol sau parasinus ca si tratament simptomatic in viroze. Accestea nu interactioneaza cu anticoagulantele.
Dupa orice inflamatie cutanata poate ramane hiperpigmentatie postinflamatorie care necesita luni-ani sa remita si cateodata poate persista toata viata.
Dupa orice inflamatie cutanata poate ramane hiperpigmentatie postinflamatorie care necesita luni-ani sa remita si cateodata poate persista toata viata.
Va multumesc din tot sufletul, sa aveti parte numai de bine, o zi placuta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tromboza venoasa profunda, luna a doua de tratament. Am voie deja sa port tocuri?
- 2Tromboza venoasa
- 4Tromboza venoasa profunda si I.V.C.
- 1tromboza venoasa profunda cerebrala
- 1Tromboza venoasa profunda!!!!
- 1metode de contraceptie
- 0Sport dupa tromboza venoasa profunda
- 9Bună seara! cum a evoluat și cum e viata cu tromboza venoasa profunda?
- 0Tromboza si vaccinul anticovid
- 4Vaccin anti-covid la tromboza venoasa profunda?
- 1Tromboza venoasa profunda
- 0Tromboza venoasa profunda va rog un sfat
- 1Anticonceptionale monohormonale/risc tromboza
- 0Va rog frumos un raspuns - Eliquis, Detralex si antiinflamatoare
- 0Tromboza Venoasa Profunda
- 0Exista solutie pentru ischemie la membrele inferioare ??????
- 0Tromboza venoasa profunda
Mai multe informații despre: Tromboza venoasa profunda
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: