Exista solutie pentru ischemie la membrele inferioare ??????
Buna ziua tuturor!
Am creat aceasta postare in speranta ca voi gasi o solutie pentru tatal meu care este intr-o situatie foarte grava internat la Spitall Militar cu tromboza venoasa profunda la piciorul drept care a dus la ischemie si in momentul de fata doctorii spun ca nu mai pot nici sa amputeze piciorul, muschii fiind morti pana la coapsa.
As vrea sa aflu daca exista medici sau personal din ndomeniu pe forum care pot sa ma sfatuiasca daca exista vre o interventie chirurgicala care se poate efectua in tara sau in strainatate care ar putea sa ii salveze viata.
Multumesc!
Am creat aceasta postare in speranta ca voi gasi o solutie pentru tatal meu care este intr-o situatie foarte grava internat la Spitall Militar cu tromboza venoasa profunda la piciorul drept care a dus la ischemie si in momentul de fata doctorii spun ca nu mai pot nici sa amputeze piciorul, muschii fiind morti pana la coapsa.
As vrea sa aflu daca exista medici sau personal din ndomeniu pe forum care pot sa ma sfatuiasca daca exista vre o interventie chirurgicala care se poate efectua in tara sau in strainatate care ar putea sa ii salveze viata.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tromboza venoasa profunda, luna a doua de tratament. Am voie deja sa port tocuri?
- 2Tromboza venoasa
- 4Tromboza venoasa profunda si I.V.C.
- 1tromboza venoasa profunda cerebrala
- 1Tromboza venoasa profunda!!!!
- 0Sport dupa tromboza venoasa profunda
- 9Bună seara! cum a evoluat și cum e viata cu tromboza venoasa profunda?
- 0Tromboza si vaccinul anticovid
- 4Vaccin anti-covid la tromboza venoasa profunda?
- 1Tromboza venoasa profunda
- 4Homeopatia si TVP
- 0Tromboza venoasa profunda va rog un sfat
- 1Anticonceptionale monohormonale/risc tromboza
- 0Va rog frumos un raspuns - Eliquis, Detralex si antiinflamatoare
- 0Tromboza Venoasa Profunda
- 0Tromboza venoasa profunda
Mai multe informații despre: Tromboza venoasa profunda
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: