Bună seara! cum a evoluat și cum e viata cu tromboza venoasa profunda?
Tocmai am fost și eu diagnosticat cu tromboza venoasa profunda. Sunt curios cum a evoluat la dumneavoastră, și cum e viata în timpul dar mai ales după tratament. Eu sincer sunt cam panicat, încă în spital. Parca mi-a picat cerul în cap.
9 comentarii
Manuel, cum esti cu tromboza? Sunt interesata, acum sunt in tratament anticoagulant pentru o tromboza venoasa profunda.
Cristi000 ai avut tromboza profunda? Cum a trecut? La mine vena este blocata.
Da, nu au fost mari cheagurile am luat eliquis 2 pe zi de5mg 6 luni si detralex500 2 pe zi ! Sanatate !
Daca doriti va dau si un numar de telefon de la o doamna doctor care stie niste proceduri cu injectii care sa dizolve cheagurile dar o sa va coste ceva !
Da, te rog, as incerca orice, al meu are cam 1 cm si a blocat o vena in spatele genunchiului. In plus mi se umfla si se inroseste piciorul. Ce dimensiuni au avut cheagurile tale?
--------* Doctor Mihaela ! Sanatate
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Salutare! Cum sunteți după episoadele de tromboza?
Am făcut la piciorul stang(vena poplitee, femurala, iliaca externa și comună) plus complicații de embolie cu infarcte pulmonare. Toate s-au declanșat după nastere. Anul trecut am avut o intervenție angioplastie venoasa cu balon și stent, care s-a finalizat și cu stent în vena iliaca externa și vena femurala comuna.
Încă mai simt uneori ca piciorul se încălzește, port ciorapii compresivi de dimineața când ma trezesc pana ma culc, am tratament cu Xarelto 20mg, Vessel, Detralex și Aspenter.
Mai este cineva care a avut experiente cu angioplastie și stent?
Sănătate tuturor!
Am făcut la piciorul stang(vena poplitee, femurala, iliaca externa și comună) plus complicații de embolie cu infarcte pulmonare. Toate s-au declanșat după nastere. Anul trecut am avut o intervenție angioplastie venoasa cu balon și stent, care s-a finalizat și cu stent în vena iliaca externa și vena femurala comuna.
Încă mai simt uneori ca piciorul se încălzește, port ciorapii compresivi de dimineața când ma trezesc pana ma culc, am tratament cu Xarelto 20mg, Vessel, Detralex și Aspenter.
Mai este cineva care a avut experiente cu angioplastie și stent?
Sănătate tuturor!
Bună ziua
Cum sunteți după operație piciorul se mai umfla??v ați reluat activitatea normala??am și eu de anul trecut și iau decât xarellto de 20mg și ciorpa copresiv
Cum sunteți după operație piciorul se mai umfla??v ați reluat activitatea normala??am și eu de anul trecut și iau decât xarellto de 20mg și ciorpa copresiv
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tromboza venoasa profunda, luna a doua de tratament. Am voie deja sa port tocuri?
- 2Tromboza venoasa
- 4Tromboza venoasa profunda si I.V.C.
- 1tromboza venoasa profunda cerebrala
- 1Tromboza venoasa profunda!!!!
- 1metode de contraceptie
- 0Sport dupa tromboza venoasa profunda
- 0Tromboza si vaccinul anticovid
- 4Vaccin anti-covid la tromboza venoasa profunda?
- 1Tromboza venoasa profunda
- 4Homeopatia si TVP
- 0Tromboza venoasa profunda va rog un sfat
- 0Va rog frumos un raspuns - Eliquis, Detralex si antiinflamatoare
- 0Tromboza Venoasa Profunda
- 0Exista solutie pentru ischemie la membrele inferioare ??????
- 0Tromboza venoasa profunda
Mai multe informații despre: Tromboza venoasa profunda
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: