Hiserectomie totala +hernie abdominala operate impreuna.

24-01-2019
Ady B.
Nu este medic/terapeut
Ady B.
Buna sunt Ady si am 47 de ani.anul trecut in mai am fost diagnosticata cu cancer de col uterin gr, 2.Am facut 28 de sedinte de radioterapie si 4 sedinte de brahiterapie pentru a distruge tumoarea de 4 mm care exista si a-mi distruge si ranile existente pe colul uterin.Am trecut peste acestea si acum dupa 5 luni am facut un control, +CT+o oeratie prin care au prelevat ceva probe.Dupa obtinerea rezultatelor care au iesit pozitive medicii au hotarat ca trebuie scos totul pt. a elemina riscul recidivei..Intre timp am facut si o hernie mare(explicatia fiind ca dupa radioterapie s-au slabit tesuturile musculare)care urmeaza sa fie operata pe data de 4 febr. 2019, impreuna cu hiserectomia totala.Vreau sa va spun ca imi este foarte frica si ma simnt ca si cand.nu gasesc cuvintele sa descriu.Daca a mai trecut cineva prin asa ceva m-as bucura sa vorbim.Va multumesc
2 comentarii
0
24-01-2019, ora 17:33
Danuba
Nu este medic/terapeut
Danuba
Eu am o prietena care trece prin asa ceva. Se simte bine, a avut operatia. Acum este la citostatice, se simte cam rau dupa ele, dar analuzele post operatie au iesit bine, si eu ma straduiesc sa o tin optimista.si dvs fiti optimista, cancerul de col are 100 %sanse de reusita. Histeroctomia este cea mai indicata, doctorii zic bine. Curaj si incredere sa aveti, optimism mult si credinta ca ve ti reusi. Creierul ne ajuta in toate si starea de spirit este f importanta. Sanatate, cu drag.
0
01-02-2019, ora 15:25
Ady B.
Nu este medic/terapeut
Ady B.
Multumesc frumos de incurajare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Histerectomia totală cu anexectomie bilaterală poate crește riscul de deces la femeile tinere
  • Histerectomia ar putea fi un factor de risc pentru boala Alzheimer
  •