hipnoza
va rog sa ma ajutati sa gasesc un medic care face hipnoza cu regresie temporala.
3 comentarii
Irina Holdevici (in Bucuresti) si Ion Dafinoiu (in Iasi) practica hipnoza ca metoda terapeutica. In ceea ce priveste regresia temporala.nu stiu.
Draga Stela,
Eu tesfatuiesc sa fii foarte prudenta in alegerea unui astfel de tratament. In urma unei singure sedinte de hipnoza eu am facut un episod psihotic acut si a trebuit sa ma internez. E adevarat ca au concurat la asta mai multe cauze dar cred ca cel mai bine ar fi sa iei legatura cu pacienti care au avut rezultate pozitive in urma unui astfel de tratament.
Iti doresc multa sanatate si credinta in Cel de Sus.
Eu tesfatuiesc sa fii foarte prudenta in alegerea unui astfel de tratament. In urma unei singure sedinte de hipnoza eu am facut un episod psihotic acut si a trebuit sa ma internez. E adevarat ca au concurat la asta mai multe cauze dar cred ca cel mai bine ar fi sa iei legatura cu pacienti care au avut rezultate pozitive in urma unui astfel de tratament.
Iti doresc multa sanatate si credinta in Cel de Sus.
http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/4-aris-hipnotozatorul.htm
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3terapie prin hipnoza - recomandari
- 6Hipnoza... o sulutie pt. TOC?
- 9Cum pot sa stiu care psihoterapie mi se potriveste cel mai bine
- 10Hipnoza sterge memoria?
- 3Hipnoza Clinica si terapia eriksoniana
- 4despre hipnoza
- 4hipnoza ma ajuta sa trec de frica unor boli psihice?
- 4fobie, hipnoza
- 29Terapie prin hipnoza
- 6Este eficienta terapia prin HIPNOZA?
- 2Este necesar acceptul pacientului inainte de vreo procedura care implica hipnoza?
- 2Este posibil sa ramai in regresie pe ani?
- 12Cum poti sa iesi din hipnoza
Mai multe informații despre: Hipnoza
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: