Hipertensiune arteriala

05-05-2008
StefanAdrian
Nu este medic/terapeut
StefanAdrian
Am niste itnrebari la care va rog sa imi raspundeti
Daca o persoana nu iamai multe zile pastila de tensiune si o ia intr-o dimineata tot nu i-a scazut tensiunea;daca ia o pastila dupa aceea in cate zile isi revine tensiuena la normal ?
Sunt nelamurit cu aportul de sare in organism, de ce sarea creste tensiunea arteriala ?
Intrebarea mea ar fi ; In cate zile isi revine tensiuena dupa un puseu ?

Multumesc Anticipat !!!
Stefann
2 comentarii
0
25-11-2009, ora 21:07
nyku_lyly
Nu este medic/terapeut
nyku_lyly
buna ziua as vrea sa stiu de ce am devenit hipertensiva dupa o operatie de apendicita asociata de imediata alta operatie de hematom ? acum nu mai imi pot regla tensiunea si ma simt tare obosita moral psihic fizic total de ce organismul meu a suferit o asa schimbare va rog ast rasp dvs
0
16-03-2010, ora 22:06
aurorasurdu
Nu este medic/terapeut
aurorasurdu
buna seara, am 59 de ani si am fost diagnosticata cu hipertensiune arteriala -risc maxim, de un an jumatate, chiar de doua ori pe zi, tensiunea urca aproape de 24, , , fara sa fac efort, chiar cand sunt in pat.imi amorteste mana stanga, durere crunta in piept si in partea stanga a pieptului si nu pot respira, sunt f obosita..la orice medicament prescris de medici fac reactii adverse, ma inrosesc, ma invinetesc la fata.
am facut toate analizele posibile la toate organele, totul este in regula, le-am si repetat, chiar de 4-5 ori.
medicii nu cunosc cauza ridicarii si coborarii tensiunii-de la 14 la 24 in 15 min, , ,
ma poate ajuta cineva cu vreun raspuns?vreun sfat?care este oare cauza?..
acum fac si acupunctura, dar se pare ca nici prin asta nu-mi revin.ast raspuns cat mai curand
va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hipertensiunea arterială ar putea crește riscul pentru demență vasculară
  • Cofeina ar putea interacționa cu tratamentul hipertensiunii arteriale
  • Expunerea prelungită la zgomotul produs de avion este asociată cu hipertensiunea arterială
  • Primul tratament pentru hipertensiune s-a dovedit a fi un succes
  • Hipertensiunea la femeile însărcinate crește riscul de obezitate la copii
  • Hipertensiunea arterială redefinită
  • Hipertensiunea - dieta ar putea fi mai eficientă decât medicamentele?
  •