boala halatului alb
sufar de asa zisa "boala de halat alb", cand vad medicul sau cand vad in speciala paratul de luat tensiune care e dusmanul nr1 pt mine, imi creste tensiunea f mult de ex 17 cu 9 si totodata am tahicardie in jur de 100 d batai pe minut poate chiar mai mult, dar cand sunt acasa valoarea tensionala este cuprinsa intre 13 cu 8 si 12 cu 7 puls in jur de 70 de batai pe minut, am luat tratament cu nebilet dar mi a scazut pulsul la 50 de batai pe minut iar tensiunea era buna(normala), ce sfat imi puteti da pt ca am intrerupt tratamentul la recomandarea unui medic cardiolog, dar nu prea am incredere in ceea ce a sps ma gandesc poate la o emotie ceva in timp sa apara probleme, astept un sfat de la dvs.multa sanatate
4 comentarii
Ce ti-a spus medicul este f. intelept. Tensiunea creste de la emotii in mod principal. Stai deci departe de doctori daca iti face rau prezenta lor cat si departe de medicamente chimice care fac rau la toti.
cam asta si fac dar trebuie mers periodic pt cate un consult deci e inevitabil
Foarte bine ca ai intrerupt tratamentul cu nebilet, caci este un beta blocher care miscoareaza artificial
randamentul inimii si care are ca efect secundar daunele la inima. Pentru problemele pe care le ai ai putea sa consulti un medic homeopat care nu te masoara, nu te sperie, nu iti face injectii, ci doar iti pune o multime de intrebari pentru a afla care remediu iti este potrivit. In homeopatie este cunoscut si vindecabil sindromul "teama de doctori".
randamentul inimii si care are ca efect secundar daunele la inima. Pentru problemele pe care le ai ai putea sa consulti un medic homeopat care nu te masoara, nu te sperie, nu iti face injectii, ci doar iti pune o multime de intrebari pentru a afla care remediu iti este potrivit. In homeopatie este cunoscut si vindecabil sindromul "teama de doctori".
multumesc pt sfat si incurajari, am sa incerc solutia ta, chiar azi am sa caut un medic homeopat.multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hipertensiune + probleme oculare + dureri de cap - ce sa fac?
- 6Mai multe afectiuni: hipertensiune arteriala, diabet zaharat si probleme renale
- 3tensiunea arteriala si sedentarismul
- 0tratament hipertensiune arteriala
- 6hipertensiune arteriala, dislipidemie, varice, fumez maxim 7 tigari pe zi. Cataracta?
- 1Regim pentru mai multe afectiuni: diabet zaharat, colesterol, hipertensiune si astm
- 0Stenoza Renala
- 3tratament HTA ineficient?
- 1Hipertensiune sau altă cauză ?
- 0hipertensiune arteriala, hematii si trombocite crescute
- 0cardiologie
- 4tolura 40 mg
- 1Tensiune
- 0Hipertensiune
- 0Probleme cu tensiunea
- 2Tensiune arteriala crescută pe bază de anxietate
- 0Tensiune, voma, transpiratii cu frisoane
- 2Pot face sport?
- 3Hipertensiune esentiala
Mai multe informații despre: Hipertensiunea arteriala (HTA) hipertensiunea de halat alb
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipertensiunea portala
- Hipertensiunea arteriala (HTA)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Boala cardiaca hipertensiva
- Hipertensiunea arteriala la copil
- Hipertensiunea de halat alb (sindromul de halat alb)
- Hipertensiunea arterială secundară de cauză endocrină
- Hipertensiunea arterială la gravidă
- Inhibitorii enzimei de conversie (IECA)
- Dieta in hipertensiunea arteriala
- Alimentele cu multă sare și efectul lor asupra sănătății
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: