Hipertensiune arteriala

11-11-2017
Cherub
Nu este medic/terapeut
Cherub
Agravarea starii de sanatate, hipertensiune crescuta, sufar de Poliartrita reumatida seropozitiva, BPOC Gold, sever, hipertensiune arteriala stadiul 3 cu cota de risc inalt!
Fac tratament cu: Metrotrexat injectabil de 20 mg, Plaquenil 2 pe zi, acid folic, Enap de 20 2 pe zi, si Rawel SR 1 pe zi. Silimarina, pentru BPOC am folosit Seretide Discus de la care am facut o ciuperca bucala, am luat nistatina, acum folosesc Ultibro Inhaler
Vreau sa stiu daca aceste medicamente imi cresc Tensiunea arteriala!
Mentionez ca am racit, si de atunci starea sa alterat, nu pot respira, ma sufoc, tusesc noaptea cand stau in pat ma scol din somn din cauza tusei, iar tensiunea a ajuns la 21 cu 14!

Multumesc si astept un raspuns
1 comentarii
1
11-11-2017, ora 21:40
Dr. Marinescu Mihai
Cardiologie, Galati
Dr. Marinescu Mihai
Buna seara. In contextul infectiei pulmonare valorile tensiunii arteriale pot fi mai mari. Va recomand sa va tratati in primul rand infectia cailor respiratorii si apoi consultati un cardiolog care va poate prescrie o reteta cu tratament antihipertensiv mai eficient. Cred ca ar trebui sa apelati mai intai la medicul de familie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici