hidronefroza gr4
Buna ziua.Am fost diagnosticata cu hidronevroza la rinichiu drept. Dupa interventia chirurgicala a scoaterea lui am o stare foarte proasta. Nu sunt dureri permanente dar acele spasme (daca asa se numesc) care le am pe parte dreapta sunt foarte puternice si am ajuns sa merg cocosata.Nu mai zic ca am stari de voma, oftez si simt ca nu pot respira bine.Am iesit din spital de o saptamana si nu stiu chiar nimic despre starile care le poti avea dupa operatie. Habar nu am daca se tine regim sau ce medicament sa iau.Ma puteti ajuta?
5 comentarii
Buna ziua. Pentru acele dureri trebuie sa va adresati medicului care v-a operat.
Da, cand o veni din concediu si trebuie sa ma duc la consult.Un sfat despre ce trebuie sa mananc sau ce trebuie sa fac dupa aceasta interventie?
Atunci, pana ajungeti la dumnealui la consult, adresati-va medicului de familie. Nu trebuie sa tineti un regim special dupa interventie (daca nu aveti si alte boli asociate). Evitati doar alimentele la care aveti intoleranta, iar, pe termen lung, evitati consumul exagerat de proteine (carne, peste, oua, leguminoase etc) si sare pentru a nu forta rinichiul restant.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hidronefroza dreapta gr 2
- 3nou-nascut cu hidronefroza bilaterala
- 4hidronefroza - ce este?
- 0hidronefroza
- 12hidronefroza
- 0hidronefroza gr.II
- 0hidronefroza
- 3hidronefroza
- 2Recidiva tumoare
- 1Hidronefroza
- 2Hidronefroza dreapta
- 1colica renala
- 2Hidronefroza spontana?
- 0Hidronefroza grad 2, pietricele si nisip
- 8Sfat ce medic sa mai merg? streptococ beta hemolitic C, Crp marit, dureri articulatii
- 5Ajutați-mă: limfocel hidronefroza, dupa histerectomie totala
- 2Hidronefroza gr 2 si litiaza renala
Mai multe informații despre: hidronefroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: