Recidiva tumoare
Buna seara.Am scris pe acest forum in iunie despre hidronevroza grad 4.Am facut o operatia de nefrectomie totala, unilaterala dreapta pe cale lombara.Citez dupa constatarile medicului; ureterectomie subtotala pana la nivelul unei formatiuni extraureterale situata la nivel iliac.As vrea sa stiu ce e' nivelul iliac', am citit pe net ca tumoarea se afla la stomac.In 2012 am facut si histerectomie totala uter, ovare, asa ca stiu ca e cancer dar astept rezultatul de la biopsie
2 comentarii
http://anatomie.romedic.ro/fosa-iliaca-dreapta Uita-te aici.
Simti osul acela tare de la bazin cand iti pui mainile pe sold ca si cum ai dansa? Acela e osul iliac.
Pe urma "hidronefroza" nu hidronevroza. Si nu te mai lasa influentata de ceea ce scrie pe net. Din ce citesc aici, n-ai nicio tumora in stomac, probabil ca medicii au eliminat partea afectata- rinichi, uretere si-ai facut si histerectomia. Deci: nu ai nimic la stomac!
Fa-te sanatoasa :)
Simti osul acela tare de la bazin cand iti pui mainile pe sold ca si cum ai dansa? Acela e osul iliac.
Pe urma "hidronefroza" nu hidronevroza. Si nu te mai lasa influentata de ceea ce scrie pe net. Din ce citesc aici, n-ai nicio tumora in stomac, probabil ca medicii au eliminat partea afectata- rinichi, uretere si-ai facut si histerectomia. Deci: nu ai nimic la stomac!
Fa-te sanatoasa :)
Buna ziua.Am spus ca am tumoare la nivel iliac deoarece pe foaia de iesire scrie recidiva tumorala.M-am apucat sa citesc cand am simtit in parte dreapta o umflatura si intepaturi.La medic trebuie sa ma duc pe24 -8-2015 pentru rezultatul de la biopsie.Multumesc pentru raspuns si scuze pentru gresala.una e hidronevroza si alta hidronefroza.Am scris gresit si la primul subiect scris pe forum.Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hidronefroza gr. II la un rinichi
- 2Hidronefroza renala
- 3hidronefroza dreapta gr 2
- 3nou-nascut cu hidronefroza bilaterala
- 1rinichiul drept cu hidronefroza
- 0hidronefroza gr.II
- 1hidronefroza
- 2Nefrectomie urgent (3 Mai 2011)
- 0hidronefroza
- 0Hidronefroza stanga gradul 3
- 3hidronefroza
- 0Hidronefroza in sarcina
- 2Hidronefroza spontana?
- 1Hidronefroza spontana?
- 3Hidronefroza grad IV sugar 2 luni
- 8Sfat ce medic sa mai merg? streptococ beta hemolitic C, Crp marit, dureri articulatii
- 2Hidronefroza gr 2 si litiaza renala
Mai multe informații despre: hidronefroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: