hidronefroza dreapta gr 2

ma numesc Olar Cosmina si am un baietel care s a nascut cu hidronefroza dreapta.acum are 5 ani si 8 luni si nici acum nu s a rezolvat aceasta problema desi ca am mers la control cu el din 6 in 6 luni.acum la ultimul control i s a facut urografia si medicul care se ocupa de cazul copilului meu a zis ca hidronefroza sa agravat si peste 6 luni maxim un an trebuie sa intervina chirurgical.Problema este ca acest copil a facut infectii repetate si mi e foarte frica sa stau cu el atata timp fara sa fac nimic.Se poate antampla orice an timpul acesta.copilasul meu la varsta de 5 ani si 8 luni are doar 14 kg si nici nu se dezvolta cum trebuie.Va rog din tot sufletul dati mi o solutie ce pot sa fac an acest caz.Sunt o mama disperata care de umblu cu acest copil de cand avea 3 luni si jumatate si nici acum nu gasesc o rezolvare.Astept orice sugestie si raspuns si va rog din suflet sa ma ajutati.-.Va multumesc anticipat.
3 comentarii

clinica a-2-a pediatrie.nefrologie.dl.dr.bizo aurel.un om cum nu intalnesti de doua ori in viata!!!!Domnul sa fie cu voi!

buna ziua sunt mama baietelului cu hidronefroza de mai sus, acum 9 luni am reusit sa operez copilasul de hidronefroza dar se pare ca operatia nu i a reusit deoarece la controlul medical de acum 2 luni mi s a spus ca este din nou Hidronefroza dar acum este de gradul 2 /3.va rog mult dati mi un sfat ce pot face an astfel de situatie.Am umblat cu acest copil peste tot am fost chiar la d l doctor Bizzo dar din nefericire el este nefrolog nu chirurg.

incercati la prof. Coman la urologie.el este chirurg.ma mir ca dl. dr. Bizzo nu v-a trimis la dumnealui.incercati si poate ca va fi bine.offfffff as vrea sa va pot lua durerea cu mana.sa fiti puternici.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hidronefroza infantila
- 2Hidronefroza renala
- 5Hidronefroza grad 2 pe rinichi unic chirurgical
- 3nou-nascut cu hidronefroza bilaterala
- 0hidronefroza gr.II
- 1hidronefroza
- 2Nefrectomie urgent (3 Mai 2011)
- 0hidronefroza
- 1Hidronefroza operata si sarcina
- 0Hidronefroza stanga gradul 3
- 3hidronefroza
- 5hidronefroza gr4
- 1colica renala
- 2Hidronefroza grad 4
- 0Hidronefroza in sarcina
- 8Sfat ce medic sa mai merg? streptococ beta hemolitic C, Crp marit, dureri articulatii
- 2Hidronefroza gr 2 si litiaza renala
Mai multe informații despre: hidronefroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: