Hidrocefalia

22-02-2010
Pascu_Anka
Nu este medic/terapeut
Pascu_Anka
Buna ziua!la varsta de 12 ani am cazut si m-am lovit la cap, iar ca mama mea sa poata sa doarma linistita a vrut neaparat sa mi se faca anumite investigatii cum ar fi un CT pt linistea ei...la CT surpriza am descoperit ca ventricolele 3 si 4 sunt foarte largite fara sa am vreun simptom pana atunci !Medici au spus ca s-ar putea sa fie o malformatie congenitala sau hidrocefalie...dar sa mai repet la 1 an CT sa vada daca au aparut modificari...la 1 an am repetata CTsi nu au aparut modificari dar totusi sa pus diagosticul de hidrocefalie dar fara nici un tratament decat ramanerea sub observatie in timp acum am 21 de ani si sincer de atucni am mai facut vreo 2 CT si au parut modificari dar neinsemnate in sensul ca sa mai largit foarte foarte putin ventricolul 4 iar ventriculul 3 a ramas la aceleasi dimensiuni ca si la 12 ani!Vreau sa mentionez ca am o viata normala sunt stundenta, cu viata sociala destul de ampla fara alte probleme majore de sanatate decat un astigamtism pe care il am de mica!
As vrea sa stiu este posibil sa fie intradevar hisrocefalie sau exista posibilitatea sa ma fi nascut asa !Si as vrea sa mai stiu daca prezint anumite riscuri dotorita acestei probleme?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.