hernie de disc
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii in legatura cu un rezultat de la un IRM facut de sotul meu deoarece nefiind in domeniul medical nu inteleg mai nimic si as vrea sa-mi explice si mie cineva mai pe intelesul meu gravitatea celor mentionate in rezultat.. Constatarile facute in urma efectuarii ecestui IRM sunt urmatoarele:
1. la nivel L1-L2, L2-L3 si L3-L4 - fara modificari semnificative;
2. La nivel L4-L5 - hernie de disc subligamnetara cu protuzie discala postero-paramedian dreapta de 6 mm, ce determina ingustarea foramenului drept si a sacului dural(7.5 mm diam ap), in conflict preforaminal cu radacina L5 dreapta;
3.La nivel L5-S1 - discopatie cu protuzie discala de postero-mediana de 6mm, fara stenoza de sac dural sau conflict disco-radicular evident;
4. Chist Tarlov de 8/4 mm la nivel S2
Multumesc frumos.
O zi minunata sa aveti !
Va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii in legatura cu un rezultat de la un IRM facut de sotul meu deoarece nefiind in domeniul medical nu inteleg mai nimic si as vrea sa-mi explice si mie cineva mai pe intelesul meu gravitatea celor mentionate in rezultat.. Constatarile facute in urma efectuarii ecestui IRM sunt urmatoarele:
1. la nivel L1-L2, L2-L3 si L3-L4 - fara modificari semnificative;
2. La nivel L4-L5 - hernie de disc subligamnetara cu protuzie discala postero-paramedian dreapta de 6 mm, ce determina ingustarea foramenului drept si a sacului dural(7.5 mm diam ap), in conflict preforaminal cu radacina L5 dreapta;
3.La nivel L5-S1 - discopatie cu protuzie discala de postero-mediana de 6mm, fara stenoza de sac dural sau conflict disco-radicular evident;
4. Chist Tarlov de 8/4 mm la nivel S2
Multumesc frumos.
O zi minunata sa aveti !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hernie de disc cu lombosciatica dreapta
- 4hernie de disc
- 6operata de doua ori de hernie de disc sa posibil neurinom
- 3hernie disc
- 6hernie de disc, amorteli in zona genitala si anala si nu simt cand am scaun, ma ridic f greu
- 0hernie de disc t11-t12 cu sciatica si scolioza
- 1hernie de disc
- 1herni disc l5 s1
- 1hernie de disc
- 3este hernie de disc?
- 0hernie de disc
- 0Probleme cu coloana... mi-au depistat doua vertebre lipite
- 4Hernie de disc?
- 0operatie hernie de disc
- 3am dubla hernie de disc cu paralizie pe sciaticul stang
- 0protruzie discala
- 1Hernie de disc