Dureri in perioada postoperatorie hernie de disc
Buna ziua!
Sunt operata de hernie de disc la L5-S1, de aproape 3 saptamani. Dupa interventie, in primele 2 saptamani a fost totul bine, nici o durere, dar de 3 zile au aparut dureri in zona lombara, durere acuta care apare brusc la unele miscari, si dispare in cateva secunde. Inainte de interventie, aveam dureri constante, dureri ce radiau pe piciorul stang, chiar amortiala in picior. Mentionez ca timp de 7 zile dupa interventie am urmat un tratament cu movalis 7.5 mg, mydocalm 10 mg si milgamma. Sunt normale asemenea dureri dupa interventie sau este o recidiva a herniei de disc. In 30 iulie o sa merg la control la medicul neuroghirug, dar sincer sunt ingrijorata.
Multumesc!
Sunt operata de hernie de disc la L5-S1, de aproape 3 saptamani. Dupa interventie, in primele 2 saptamani a fost totul bine, nici o durere, dar de 3 zile au aparut dureri in zona lombara, durere acuta care apare brusc la unele miscari, si dispare in cateva secunde. Inainte de interventie, aveam dureri constante, dureri ce radiau pe piciorul stang, chiar amortiala in picior. Mentionez ca timp de 7 zile dupa interventie am urmat un tratament cu movalis 7.5 mg, mydocalm 10 mg si milgamma. Sunt normale asemenea dureri dupa interventie sau este o recidiva a herniei de disc. In 30 iulie o sa merg la control la medicul neuroghirug, dar sincer sunt ingrijorata.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hernie de disc si fisura de nada
- 2hernie de disc L4-L5 bilateral compresiva, protuzie discala centrala L5-S1
- 16osteodiscita sau infectie intraspitaliceasca?
- 2Costurile operatiei de hernie de disc?
- 3Am 20 de ani si m-am operat anul trecut de hernie de disc
- 8osteodiscita
- 11Pot scapa de operatie vreodata?
- 6acum 3 ani am fost diagnosticata cu 2 hernii de disc si totodata operata la coloana L4-L5
- 3Hernie de disc
- 7dureri ale degetelor de la maini
- 8Hernie de disc RMN
- 13semiparaza de sciatic popliteu intern dupa operatia reusita de hernie de disc
- 10hernie de disc - operatie urgenta?
- 0Ce program de recuperare sa fac dupa operatia de hernie de disc cervicala
- 1lombosciatica
- 2Hernie L5 si protruzie L4
- 0Hernie de disc, calmare dureri.
- 0Hernie de disc!! exista iarăși posibilitatea sa apară iarăși??
- 1Recomandare doctor neurochirurg
- 3Singura soluție pentru hernie de disc este operația?
Mai multe informații despre: Hernia de disc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: