Hernie cervicala
Buna ziua.In urma rmn-ului a reiesit ca am urmatoarele: modificari degenerative discale-cervicale mai accentuate la C5-C7; hernii discale la C5 C6, C5 C7;contacte disco -radiculare C6 si C7 bilateral cu aspect usor compresiv C6; minim contact disco-medular C6.
As vrea sa stiu daca operatia trebuie facuta urgent sau mai pot amana prin diferite tratamente.Precizez ca durerile sunt destul de insuportabile si de cateva zile sau lasat si pe mana dreapta.
As vrea sa stiu daca operatia trebuie facuta urgent sau mai pot amana prin diferite tratamente.Precizez ca durerile sunt destul de insuportabile si de cateva zile sau lasat si pe mana dreapta.
1 comentarii
Si eu ma chinui de un an de zile sa gasesc un tratament si din pacate nimeni nu recomanda tratamentul cu ozon pe care eu l-am inceput si pe care-l recomand tutoror celor ce au orice fel de hernie de disc sau probleme cu coloana. Tratamentul nu este foarte costisitor in jur de 50 de lei sedinta si eu dupa prima sedinta am inceput sa-mi misc gatul si capul si durerile au inceput sa scada. Cititi despre el si imi pare rau ca eu nu l-am descoperit mai devreme si nu inteleg de ce medicii neurologi nu-l recomanda inainte de a te trimite la operatie.Mentionez ca am fost operata de hernie de disc cervicala si am facut alta deasupra. Va recomand tuturor si multa sanatate cititi despre tratamentul cu ozon.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0hernie cervicala
- 1Patru hernii de disc cervicale.
- 1Hernie de disc cervicala
- 8probleme de vertij
- 1probleme pe coloana
- 5Modificari degenerative disco-somatice
- 5Hernii cervicale-simptome ciudate
- 5hernie de disc cervicala
- 1debord mixt(disco-osteofitic)la nivel C5-C6, Modificari de statica vertebrala cervicala.
- 1Dureri musculare la nivelul gatului cu extindere spre cap si umeri
- 8hernie cervicala -nevralgie cervico branhiala
- 0hernie cervicala- nevralgie branhio cervicala
- 2Hernie cervicala... operatie sau tratament?
- 0Cat costa operatie hernie cervicala(cage, zero p)fara asigurare, la care doctor, cum sunteti?
- 5Recomandări medic pentru dubla hernie cervicala
- 3Durere cervicala, durere omoplat și mana
- 0Hernie de disc cervicala
- 2Am hidrosiringomielie, chist pana in 6 mm
Mai multe informații despre: Hernia de disc cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: