hernie
Buna!
Am un baietel de 4 ani care are f multa energie(ca orice copil sanatos) si as dori sa stiu daca are voie sa sara de pe canapea pe covor?
Mama imi tot spune ca exista pericolul de a face hernie.
oare este posibil?
Mentionez ca nu avem in familie cazuri de hernie la copii si nici el nu are nicio problema.
Multumesc.
Am un baietel de 4 ani care are f multa energie(ca orice copil sanatos) si as dori sa stiu daca are voie sa sara de pe canapea pe covor?
Mama imi tot spune ca exista pericolul de a face hernie.
oare este posibil?
Mentionez ca nu avem in familie cazuri de hernie la copii si nici el nu are nicio problema.
Multumesc.
1 comentarii
0
27-02-2010, ora 21:12
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
O astfel de săritură poate să-l predispună la producerea unor accidente serioase, deci, maximă atenţie/precauţie. Fiţi foarte atentă, nu-l lăsaţi să exagereze.
Hernia (nu aţi precizat tipul (inghinală, de disc, etc.)), în unele cazuri, are ca factor de risc (în special cea de disc) executarea unor exerciţii fizice neadecvate pentru persoana în cauză (sărituri puternice repetitive, răsuciri, flexiuni rapide fără încălzire, etc.).
Consultaţi un medic pediatru, pentru a primi mai multe detalii.
Toate cele bune şi multe binecuvântări :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
O astfel de săritură poate să-l predispună la producerea unor accidente serioase, deci, maximă atenţie/precauţie. Fiţi foarte atentă, nu-l lăsaţi să exagereze.
Hernia (nu aţi precizat tipul (inghinală, de disc, etc.)), în unele cazuri, are ca factor de risc (în special cea de disc) executarea unor exerciţii fizice neadecvate pentru persoana în cauză (sărituri puternice repetitive, răsuciri, flexiuni rapide fără încălzire, etc.).
Consultaţi un medic pediatru, pentru a primi mai multe detalii.
Toate cele bune şi multe binecuvântări :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: