Hepatita cronica B - sfaturi, informatii
Buna ziua,
ma numesc Mihaela.In urma cu 2 luni mama mea a aflat ca are hepatita cronica B si se simte foarte rau, slabeste, nu doarme noaptea, oboseste foarte repede. Am analizele ei care nu sunt deloc bune. Puteti sa-mi spuneti cum pot sa iau legatura la telefon cu un doctor (as vrae un nr. de telefon daca se poate).
Mama mea este plecata dincola si as vrea sa aflu cat mai multe despre aceasta boala. Va rog frumos sa ma ajutati. O sa va scriu si analizele daca este nevoie.
ma numesc Mihaela.In urma cu 2 luni mama mea a aflat ca are hepatita cronica B si se simte foarte rau, slabeste, nu doarme noaptea, oboseste foarte repede. Am analizele ei care nu sunt deloc bune. Puteti sa-mi spuneti cum pot sa iau legatura la telefon cu un doctor (as vrae un nr. de telefon daca se poate).
Mama mea este plecata dincola si as vrea sa aflu cat mai multe despre aceasta boala. Va rog frumos sa ma ajutati. O sa va scriu si analizele daca este nevoie.
5 comentarii
lucrez intr-o farmacie exact cu acesti bolnavi de hepatita tip b si c, ce pot sa-ti spun ca tratamentul este foarte scump daca nu este in romania.Normal acest tratament este gratuit si dureaza un an de zile si se trateaza cu interferon. poti sa-ti dau si un nr de tel de la un doctor de la spitalul victor babes care se ocupa de acesti bolnavi. contacteazama -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Am o Hepatita virala B cum sar putia de conservat sau de inactivat, cu ce preparate?, in ce timp?, de unde e posibil de procurat.???
Am o prietena si are Hepatita B Cronica si ma intrebam daca poate face copii? Se transmite Boala?
Pai nu eu am Hepatita, ci prietena mea, avea prima data hepatita B timp de 10 ani si apoi din 2008 sa transformat in hepatita b cronica si e ireversibila am inteles..unii doctori ia spus ca poate avea copii, dar vroiam oricum sa ma informez! Ca e o boala destul d grava.
Atunci imi poti spune cum sa fac sex fara sa iau hepatita inafara de protejat.ca am inteles ca exista un vaccin care se ia in 3 etape dar nu stiu care is etapele si dak trebuie sa le complectez neaparat pe toate 3 inainte sa fac sex...cu acea persoana
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6URGENT hepatita cronica B
- 3purtatoare antigen hepatita b
- 4mamica in 32 sapt. purtatoare clinic sanatos hepatita b
- 26hepatita b
- 3dibet, hepatita B + pietre la fiere
- 3imunizare anti hepatita a si b
- 15hepatita cronica virala b
- 1hepatita b? sau nu?
- 4hepatita B
- 5hepatita B in sarcina valorile analizelor
- 0Insarcinata in 20 de sapt si diagnosticata cu Hepatita B Cronica
- 1hepatita cu virus b si d, , , sanse de vindecare? tratament? pareri sincere.
- 1Hepatita B - de ce ?
- 0Hepatita B de la nastere
- 0Hepatita sau ce..?
- 0Hepatita B
- 1Interpretare rezultate analize hepatita b
- 1Vaccinare purtator Hepatita B
- 3Hepatita B. agHBS negativ/pozitiv
Mai multe informații despre: Hepatita B
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: