ea are hepatita b.. la cat timp trebuie sa-mi fac analize?
Am si eu o problema daca ma puteti ajuta.De curand am fost cu o fata vreo doua serii nu am facut nimik in afara de faptul ca ne-am sarutat, dupa care sa aflu seara urmatoare ca are hepatita b pozitiv, dupa cat timp pot sa ma duc sa-mi fac analize, va multumesc.
7 comentarii
Exista riscul sa fi luat hepatita b?????????????????????????
NU exista acest risc decat daca ficatul tau este la fel de intoxicat sa si al ei, lucru care in general este rar intalnit si daca ar fi asa ai fi avut deja hepatita atunci cand ai sautat.-o.
Hepatita B nu este deloc asa de contagiosa asa cum se crede caci altfel toate cadrele medicale ar fi bolnave. Stai linistit !
Daca nu ma crezi da-mi mie fata sa ti-o "tuk" eu un pic sa vezi ca mie nu mi-e frica...:-)
Hepatita B nu este deloc asa de contagiosa asa cum se crede caci altfel toate cadrele medicale ar fi bolnave. Stai linistit !
Daca nu ma crezi da-mi mie fata sa ti-o "tuk" eu un pic sa vezi ca mie nu mi-e frica...:-)
0
25-08-2009, ora 19:56
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
"Daca nu ma crezi da-mi mie fata sa ti-o "tuk" eu un pic sa vezi ca mie nu mi-e frica...:-)" - pt. un viitor homeopat nu-mi place afirmatia asta ;)))))))))))))))))))
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Poti sa mergi sa-ti faci analizele dupa doua luni de la contactul cu saliva bolnavului cu hepatita B.
ce sanse sunt sa fi luata hepatita b??????????????????????
Hepatita B se poate lua prin saliva, dar acum depinde de tipul clinic de hepatita pe care il are prietena ta, in ce stadiu este boala, sunt bolnavi care sunt putin contagiosi, sau chiar deloc. Ai sanse sa nu fii infectat, dar poti sa si fii. Daca nu esti infectat cu HVB si iti iubesti prietena, doresti sa ramai cu ea, te poti vaccina contra hepatitei B.
Buna ziua, la cat timp de la contaminare se pot face analizele pentru a avea un rezultat concludent? Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6imunoglobulina
- 2hepatita b
- 3Ce riscuri sunt sa contactez virusul hepatic B?
- 5hepatita b si e. suntem si noi predispuse la boala?
- 0hepatita b
- 2hepatita b si tbc sarcina
- 14Hepatita B - va rog interpretare analize
- 9hepatita B+hipertensiune
- 4hepatita B
- 1colesterol marit + hepatita b
- 3hepatita B
- 1hepatita b
- 1Hepatita B
- 1interpretare analize hepatita b
- 0Hepatita B de la nastere
- 0Hepatita b inactiva