hemoroizi

06-10-2010
adutzzza
Nu este medic/terapeut
adutzzza
Buna ziua, am 28 de ani sunt din Craiova si as dorii sa va intreb daca diane35 poate da hemoroizi. In urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu un hemoroid intern si unul extern care m-au suparat foarte tare la acea vreme.In urma unui consult de specialitate medicul a hotarat sa nu se intervina chirurgical ci sa ii tinem doar sub urmarire si simptomatice la nevoie daca e cazul.De atunci nu am mai avut probleme majore pana in prezent cand iar simt diconfort si am impresia ca se formeaza un alt hemoroid dar e foarte dureros.De aproximativ 8-9 luni urmez tratament cu diane 35 si ma gandeam ca aceasta ar putea fi o cauza?Astept raspunsul dumneavostra si deasemeni un sfat in sensul daca ar trebui sa opresc diane35, caci daca acesta ar putea fi un efect advers al lor prefer intreruperea lor.Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
09-10-2010, ora 17:41
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca ai si varice la picioare e bine sa intrerupi contraceptia si sa optezi pntru alta metoda [ prezervativ, sterilet ]. Diane 35 nu favorizeaza aparitia hemoroizilor, alta este cauza, probabil sedentarismul, statul mult in picioare si alimentatia. Citeste pe net despre ce trebuie sa eviti in caz de boala hemoroidala si incearca sa respecti ceste reguli. Eu sunt de parere sa nu renunti la contraceptiv. Vorbeste si cu medicul de familie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.