Hematii la barbati!
buna ziua,
as avea o scurta intrebare daca se poate sa ma lamureasca un medic sau cineva avizat:
cum se poate explica rezultatul "Urina - biochimie: Hematii 50 /?L" [normal era negativ] la un barbat de 25 de ani?
la femei stiu ca prezenta acestor hematii in urina se poate explica prin faptul ca se afla in apropierea ciclului...
va multumesc si astept raspuns,
o zi cat mai placuta!
as avea o scurta intrebare daca se poate sa ma lamureasca un medic sau cineva avizat:
cum se poate explica rezultatul "Urina - biochimie: Hematii 50 /?L" [normal era negativ] la un barbat de 25 de ani?
la femei stiu ca prezenta acestor hematii in urina se poate explica prin faptul ca se afla in apropierea ciclului...
va multumesc si astept raspuns,
o zi cat mai placuta!
5 comentarii
buna ziua / seara
nu sunt lamurit cu rezultatul redat de Dvs., 50 de hematii pe camp 50 hematii / microlitru???
nu sunt lamurit cu rezultatul redat de Dvs., 50 de hematii pe camp 50 hematii / microlitru???
buna ziua,
va multumesc ptr intentia de a ma ajuta, eu am scris exact cum apare in rezultat - Hematii 50 /?L, cred ca este vorba despre 50 hematii / microlitru, dar nu au iesit diacriticele...
va multumesc ptr intentia de a ma ajuta, eu am scris exact cum apare in rezultat - Hematii 50 /?L, cred ca este vorba despre 50 hematii / microlitru, dar nu au iesit diacriticele...
BUna seara.
Tot nu m-am lamurit cu unitatea de masura, presupun ca sunt microlitri.
Urina cum e la culoare???
Urina poate sa contina sange / urme de sange din mai multe motive: o inflamatie a vezicii urinare (cistita), asociat cu piatra la rinichi, pietre care pot "zgaria" rinichiul, ureterul, vezica urinara provocand microsangerari depistate prin analiza de urina. La o parte dintre pacienti nu se gaseste cauza, apare si dispare brusc.
O alta intrebare ar fi cum ati ajuns la analiza de urina?
Tot nu m-am lamurit cu unitatea de masura, presupun ca sunt microlitri.
Urina cum e la culoare???
Urina poate sa contina sange / urme de sange din mai multe motive: o inflamatie a vezicii urinare (cistita), asociat cu piatra la rinichi, pietre care pot "zgaria" rinichiul, ureterul, vezica urinara provocand microsangerari depistate prin analiza de urina. La o parte dintre pacienti nu se gaseste cauza, apare si dispare brusc.
O alta intrebare ar fi cum ati ajuns la analiza de urina?
buna ziua,
da, si eu cred ca sunt microlitri...
la culoare urina e un galben cam inchis, in plus in rezultat scrie la culoare galben-inchis si turbiditate clara.
analiza de urina i s-a recomandat la analizele ptr medicina muncii care se fac in fiecare an.
este un lucru ingrijorator ca a aparut aceasta valoare in loc sa fie negativ?
va multumesc inca o data
da, si eu cred ca sunt microlitri...
la culoare urina e un galben cam inchis, in plus in rezultat scrie la culoare galben-inchis si turbiditate clara.
analiza de urina i s-a recomandat la analizele ptr medicina muncii care se fac in fiecare an.
este un lucru ingrijorator ca a aparut aceasta valoare in loc sa fie negativ?
va multumesc inca o data
Pentru linistea Dvs., mai repetati odata analiza de urina.
De costat nu costa mult, si vedeti si la un alt laborator, care e rezultatul!
Sanatate!
De costat nu costa mult, si vedeti si la un alt laborator, care e rezultatul!
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6hematii in urina
- 4hematii in urina
- 5dupa ce am urinat mi-au curs si cateva picaturi de sange
- 4probleme cu urina
- 13Sunt disperat.. dupa ce am urinat au curs cateva picaturi de sange
- 1singe in urina
- 6Suspiciune de cancer uterin - ce pasi sa urmam
- 5dureri cumplite si sangerari la urinat
- 3Sange in urina
- 12Hematii in urina ce inseamna?
- 8sange in urina
- 3hematii in urina
- 0Hematii in urina
- 0Hematii in urina (in ultimii 5 ani)
- 1Hematii in urina, usturime la urinare si urocultura fara bacterii.
- 2Hematii in urina + mucus
- 0Hematii în urina fetiță 6 ani
Mai multe informații despre: hematii in urina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: