hematii in urina
buna ziua
v-am mai scris un timp in urma in legatura cu sotul meu care a avut un accident de masina si a pierut rinichiul drept si spilna si va multumesc pentru raspuns si sfaturi. Acum a aparut o problema si apelez din nou la sfatul dvs. Dupa cum v-am mai spus sotul meu a avut un accident de masina in urma caruia a avut splenactomie si nefrectomie dreapta. S-a refacut foarte bine, a trecut mai mult de un an zi nu a aparut nici o complicati. Insa acum cand si-a facut analiza de urina i-a iesit 8-10 hematii/cp si 2-4 leucocite/cp. In rest nu apar modificari iar analiza este buna. Analizele de sange sunt bune, valorile ureei si creatininei sunt normale, hemoleucograma are valori normale, totul e bine. El nu are nici un simptom, nu are nici un fel de durere si se simte bine. Insa ma ingrijoreaza aceste hematii in urina. Urina nu si-a schimbat culoarea, hematiile au fost descoperite la microscop. As vrea sa va intreb cat sunt de periculoase, si ce trebuie sa facem? Este o valoare mare 8-10 hematii/cp? Sunt disperate pentru ca este singurul rinichi pemcare il are si vreau sa il mentinem sanatos. El are 30 ani. Va multumesc din suflet pentru ajutor
adela
v-am mai scris un timp in urma in legatura cu sotul meu care a avut un accident de masina si a pierut rinichiul drept si spilna si va multumesc pentru raspuns si sfaturi. Acum a aparut o problema si apelez din nou la sfatul dvs. Dupa cum v-am mai spus sotul meu a avut un accident de masina in urma caruia a avut splenactomie si nefrectomie dreapta. S-a refacut foarte bine, a trecut mai mult de un an zi nu a aparut nici o complicati. Insa acum cand si-a facut analiza de urina i-a iesit 8-10 hematii/cp si 2-4 leucocite/cp. In rest nu apar modificari iar analiza este buna. Analizele de sange sunt bune, valorile ureei si creatininei sunt normale, hemoleucograma are valori normale, totul e bine. El nu are nici un simptom, nu are nici un fel de durere si se simte bine. Insa ma ingrijoreaza aceste hematii in urina. Urina nu si-a schimbat culoarea, hematiile au fost descoperite la microscop. As vrea sa va intreb cat sunt de periculoase, si ce trebuie sa facem? Este o valoare mare 8-10 hematii/cp? Sunt disperate pentru ca este singurul rinichi pemcare il are si vreau sa il mentinem sanatos. El are 30 ani. Va multumesc din suflet pentru ajutor
adela
6 comentarii
Adela, hematiile nu au ce cauta in urina...asadar, sotul tau ar trebui sa mearga la urolog
Buna! Iti recomand sa il duci la un consult urologic si sa bea lichide.
Sanatate!
Andreea
Sanatate!
Andreea
AM 40 DE ANI SI LA EXAMENUL DE URINA MI-AU IESIT HEMATII 25, IAR LA HEMATOLOGIE LARGIMEA DISTRIBUTIEI TROMBOCITARE 16, 6.LA EXAMEN SEDIMENT AU IESIT CRISTALE DE OXALAT DE CALCIU SI CRISTALE DE ACID URIC.NU MI S-A SPUS CA AR FI VREO PROBLEMA, DAR TOTUSI SUNT DEPASITE VALORILE.MULTUMESC!
AM 40 DE ANI SI LA EXAMENUL DE URINA MI-AU IESIT HEMATII 25, IAR LA HEMATOLOGIE LARGIMEA DISTRIBUTIEI TROMBOCITARE 16, 6.LA EXAMEN SEDIMENT AU IESIT CRISTALE DE OXALAT DE CALCIU SI CRISTALE DE ACID URIC.NU MI S-A SPUS CA AR FI VREO PROBLEMA, DAR TOTUSI SUNT DEPASITE VALORILE.MULTUMESC!
am 40 de ani si mi-au iesit hematiile in urina 50 ce pot face. doctorul de familie mi-a pus diagnostic COLICIST si sa fac un examen abdominal general. VA MULTUMESC.
buna! ma numes adi si am 15 ani...ieri mi sau facut analizele si mi-a iesit la urina- hematii 10 hem/camp ceea ce este mult prea mare ( intre 0 -3 trebuia) imi raspundetzi si mie va rog.ce inseamna aceste hematii sau..cum se poate trata...:D va rog! multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6interpretare analiza
- 6despre analize
- 6suplimentele nutritive, hematii in urina
- 5dupa sex.. sangerez la urinare
- 7In Canada medicii nu-mi gasesc cauza urinatului des
- 5dupa urinare inca mai picura din penis
- 13Sunt disperat.. dupa ce am urinat au curs cateva picaturi de sange
- 6Infectie urinara sau altceva?
- 11multi oxalati de calciu in urina
- 6Suspiciune de cancer uterin - ce pasi sa urmam
- 0Urina lipicioasa
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 9Hematii, Leucocite urina + analize sange (Rog interpretare medic)
- 0Urina urat mirositoare
- 0pipi dupa sex
- 1Urina mea contine impuritati
- 2Spuma alba in urina
- 0Hematii in urina (in ultimii 5 ani)
- 1Hematii in urina, usturime la urinare si urocultura fara bacterii.
Mai multe informații despre: hematii in urina urina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: