hemangiom in gat
Pentru domnul doctor Flueraru Valeriu
Bună seara!
Anul trecut am observat in spatele amigdalei stângi o bucata de carne de culoare vinetie, cu mai multe protuberanţe, de marimea unei unghii. Am fost la medicul ORL şi acesta mi a spus ca e un hemangiom, sa nu-mi fac griji că nu trebuie operat si sa ma prezint din nou la control dacă observ ca îşi schimbă forma sau dacă mai creşte.
Nu am observat vreo schimbare in forma sau mărimea acestuia dar imi fac griji sa nu fie altceva si poate pierd timp preţios.
Dumneavoastră ce mă sfătuiţi?
Vă mulţumesc!
Bună seara!
Anul trecut am observat in spatele amigdalei stângi o bucata de carne de culoare vinetie, cu mai multe protuberanţe, de marimea unei unghii. Am fost la medicul ORL şi acesta mi a spus ca e un hemangiom, sa nu-mi fac griji că nu trebuie operat si sa ma prezint din nou la control dacă observ ca îşi schimbă forma sau dacă mai creşte.
Nu am observat vreo schimbare in forma sau mărimea acestuia dar imi fac griji sa nu fie altceva si poate pierd timp preţios.
Dumneavoastră ce mă sfătuiţi?
Vă mulţumesc!
2 comentarii
1 intradevar se poate astepta si urmari evolutia
2 se poate merge in clinica ORL.. de scos acea formatiune si de facut analiza anatomopatologica
2 se poate merge in clinica ORL.. de scos acea formatiune si de facut analiza anatomopatologica
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17nu pot inghiti
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 6Problemă cu gâtul, ca un sâmbure de roşie
- 10iritatie in gat
- 6Senzatie de amorteala gat si limba
- 13infectii in gat repetate
- 3Mucus in gat
- 18durere sub maxilar in git
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 7inflamare gat-intrebare
- 9Rana in gat